TOHOH! ⟩ Britney Spears lahutab oma meelt kummaliste tantsuvideotega

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videotest.
Kuvatõmmis videotest. Foto: Instagram/ Britney Spears

Lauljatar Britney Spears (39) küll enam aktiivselt muusikat ei kirjuta, kuid vihub muudkui oma fännidele tantsida. 

«Baby one more time» ja «Toxic» laulja viimasest singlist on hittsinglist on möödas aastaid, kui naine tegutseb endiselt sotsiaalmeedias. Instagramis on naisel lausa 27.2 miljonit jälgimist. Britney Spearsi fännid on aga lauljatari kummalisest sisust pisut ehmatuses. 

«Kas kellelegi veel tundub, nagu keegi üritaks teda häbistada, filmides teda salaja peeglist?», uurib üks kommentaator. «Kas keegi saaks minna kontrollida, et kas temaga on kõik korras? Temaga ei ole kõik okei. Kui kaua selline väärkohtlemine kesta võib?», kirjutab teine.

Tähelepanelikumad märkasid taustal ka jõulupuud. «Kas see puu on aastaringselt üleval või?», küsib üks fännidest. «Ma kutsun politsei», lajatab teine.

Staari karjäär on kulgenud peale kurikuulsat pea kiilaks ajamise intsidenti, üle kivide ja kändude. Aastal 2019 pani lauljatari isa Jaime Spears naise vaimse tervise kliinikusse. Peale seda haaras mees igasuguse kontrolli naise elu ja rahaasjade üle ning tekkis häshtäg #VabastageBritney.

Naine käib juba aastaid isaga kohut, et olukorrale lahendust leida. Naine pole sotsiaalmeedias antud teemadel eriti sõna võtnud ja hoolimata juttudest meedias, teeb naine Instagramis näo, nagu kõik oleks korras. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles