Ülle Kaljuste saab rolli sarjas «Õnne 13»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Kaljuste: ammu on teada, et lihtsuses peitub ilu, nii säras ka armastatud näitlejanna oma seksika lokisoenguga nagu tõeline Hollywoodi staar.
Ülle Kaljuste: ammu on teada, et lihtsuses peitub ilu, nii säras ka armastatud näitlejanna oma seksika lokisoenguga nagu tõeline Hollywoodi staar. Foto: Mihkel Maripuu

Televaatajate suure poolehoiu pälvinud ETV seriaal «Õnne 13» saab oma 19. hooajal juurde veel ühe armastatud näitleja - Ülle Kaljuste.

«On tõsi, et sellest laupäevast lisandub seriaali «Õnne 13» kirevasse tegelaskonda daam, kellest n-ö lava taga on küll juba aastaid sahistatud. Selleks on Morna vastse linnapea Oliver-Sten Karjuse ema Maige,» avaldas Kaljuste tuleku tagamaid sarja stsenarist Teet Kallas, vahendab ERR.

«Oliver-Steni senistest kommentaaridest ja käitumisest on jäänud mulje, et ta ema on äärmiselt jõuline ja vastuoluline isiksus, kellega tal on kord väga soojad, siis aga jälle väga keerulised suhted,» lubab stsenarist uuest tegelaskujust huvitavat isiksust.

«Kuidas need suhted tegelikult välja näevad, võime varsti aimu saada - ja ei kuskil mujal kui linnapea ametikabinetis,» märkis Teet Kallas.

Sarjas «Õnne 13» Maige rollis juba sel laupäeval debüteerivat Ülle Kaljustet peab Teet Kallas oma põlvkonna üheks põnevamaks eesti näitlejaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles