Kolm päeva kadunud 17-aastane Jaanika leiti üles

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Politsei. Pilt on illustreeriv.
Politsei. Pilt on illustreeriv. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Politsei palus 2. veebruaril abi Tallinnas kadunud 17-aastase Jaanika leidmisega. Tüdruk läks esmaspäeva hommikul kooli, kuid koju ei jõudnud. Täna teatas politsei, et Jaanika leiti üles ja temaga on kõik korras. 

«Politseinikud kontrollisid võimalikke aadresse, kus Jaanika võis viibida, ja leidsid Jaanika üles. Temaga on kõik korras, Jaanika viiakse koju lähedaste juurde,» teatas politsei pressiesindaja 3. veebruari . 

1. veebruari hommikul läks Jaanika Kloostrimetsa kandis asuvast kodust Mustamäele kooli. Ta lahkus koolist enne tundide lõppu, veidi pärast keskpäeva. Viimati said lähedased temaga ühendust esmaspäeval natuke enne kella 14, kui neiu saatis neile sõnumi, et suundub koju.

Jaanika ei ole siiski koju tulnud ja tema mobiiltelefon on välja lülitatud. Öösel vastu teisipäeva teavitasid murelikud lähedased Jaanika kadumisest politseid. Politseinikud on suhelnud neiu tuttavatega, kuid teisipäeval ei õnnestunud tema asukohta tuvastada.

Jaanikal on seljas must kapuutsiga mantel, jalas musta värvi ja roosa detailiga Adidase tossud ning musta värvi Nike püksid. Tal võib olla peas erkroosa Adidase müts ja kaasas kilekott. Jaanika on 165 cm pikk ja tugevama kehaehitusega. Tal on pikemad juuksed ja tukaga soeng.

Jaanika võib viibida ka Paides või Tartus.

Kolmapäeval teavitas politsei, et kontrollivad vihjet, et Jaanika võis minna rongiga Tapale ja viibida Tapa linnas 1. või 2. veebruaril. Neiul oli kaasas musta värvi riidest kott kirjaga «Tarbijakaitse».

Veel kord toonitatakse, et kõik, kes võisid Jaanikat sel nädalal näha, võtaksid ühendust politseiga numbril 112 või kirjutaksid meiliaadressile kaire.arukaevu@politsei.ee 

Jaanikat otsib ka sihtasutuse Kadunud vabatahtlike rühm. 

Sihtasutus jagas 17-aastase tütarlapse otsimisteadet ka sotsiaalmeedias ning on seal inimesi otsingute käekäiguga kursis hoidnud. 

TÄHELEPANU! PALUME KÕIGI HEADE INIMESTE ABI! Esmaspäeva, 01.02.2021 keskpäeval lahkus Tallinnas Mustamäel enne tundide...

Posted by SA Kadunud on Teisipäev, 2. veebruar 2021
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles