MIS SAAB? ⟩ Eesti Laulu trall läheb kohe lahti, aga Jüri Pootsmann on koroonaga kodus

Elu24
Copy
Jüri Pootsmann on kodus koroonakarantiinis.
Jüri Pootsmann on kodus koroonakarantiinis. Foto: Kaader saatest/ETV

Raadiohääl ja muusik Jüri Pootsmann andis täna hommikul «Terevisioonile» intervjuu kodust veebikaamera vahendusel, kuna on koroonakarantiinis. Kõigest kahe nädala pärast peaks Pootsmann astuma Eesti Laulu poolfinaalis võistlustulle.

Pootsmann ütles «Terevisioonis», et tema tervislik seisund on praegu stabiilne. Rohkem muretseb ta selle pärast, et pole ammu laval esinenud ning peab seetõttu rohkem harjutama. «Ärevust ei ole, vaid on kindlasti vaja proovi teha,» ütles ta saates.

Pootsmann osaleb Eesti Laulu poolfinaalis lauluga «Magus melanhoolia», mis on tänavuse võistluse üks favoriite. Elavas esituses võivad osutuda riskantseks kõrged noodid, mida on laulus küllaga. «Kodus on varustus olemas, saan harjutada,» ütles Pootsmann, vihjates sellele, et peab nagunii nelja seina vahel passima.

Pootsmann on Eurovisioonil üks kord juba käinud: 2016. aastal esindas ta Eestit looga «Play», kuid ei pääsenud finaali. «Mis kehvasti, see uuesti. Mingit negatiivset emotsiooni sellega seoses pole tekkinud. Eks kindlasti mälestused tulevad tagasi, aga senikaua on mul meelde tulnud ainult positiivsed mälestused,» kommenteeris Pootsmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles