Vägistamine või väljamõeldis: mis toimus 30. jaanuaril Tallinna vanalinnas vallaliste erapeol?

Бар. Иллюстративное фото. Foto: Rene Lutterus
Copy

Eelmisel nädalal läksid Facebookis liikvele šokeerivad väited, nagu oleks ühes Tallinna vanalinna peopaigas toimunud vallaliste õhtul uimastatud ja vägistatud kahte noort naist. Piduliste ja personali jutust koorub välja aga kaks tundmatuseni erinevat versiooni.

«Ma tean ju, et maailm on igasugu hulle täis, aga jällegi, mis inimene, mis naine meelitab ja keelitab noori tüdrukuid pidudele, et tema «kliendid» saaksid neid uimastada ning seejärel vägistada?!!!» Just nii kirjutas Merli 4. veebruaril oma blogis «Mõtteid siit ja sealt» avaldatud postituses.

Erapidu, mida blogipostituses kirjeldatakse, toimus 30. jaanuaril Tallinnas aadressil Olevimägi 16, kus asub ka ürituskorraldusagentuur Blue Drum. Blogija ise peol ei käinud, vaid tegi postituse sõbrannale saadetud kirja põhjal. Merli postitus, milles süüdistatakse peol käinud mehi vägistamises ja korraldajat kupeldamises, läks lendu ka Facebookis, kus see kogus ohtralt reaktsioone ja jagamisi.

Merli kuulis eksklusiivsest vallaliste peost oma sõbrannalt, kes sinna kutse sai. «Mu sõbranna küsis mu käest, kuna nii tema kui ka mina oleme vallalised, et kas ma ei tahaks temaga minna vallaliste peole, kuhu ta sai kutse. Samas ütles sõbranna, et see kutse tuli nii veidralt,» rääkis blogija Elu24-le.

Internetis pidu promonud korraldaja olevat naistele reklaaminud, et kohal on ka rikkad mehed. «Hullult suruti peale, et seal on mingite rikaste ärimeeste pojad, kellel kõigil on mingid Aston Martini autod jne. Me kumbki sõbrannaga pole sellised, keda huvitaks selline materiaalne rikkus, pigem ikka inimese iseloom. Seega tundus see kõik väga imelik,» rääkis Merli. Sõbrannale olevat veel öeldud, et ta võtaks peole ilusaid sõbrannasid kaasa.

Naisi meelitati peole juttudega rikastest poissmeestest ja kallitest sportautodest.
Naisi meelitati peole juttudega rikastest poissmeestest ja kallitest sportautodest. Foto: Kuvatõmmised vestlustest

Merli sõnul tundus talle kohe alguses, et peokutse juures on midagi kummalist. Kahtlane tundus ka see, et peokorraldaja surus neidudele väga peale, et nad ikkagi üritusel osaleksid.

Seega otsustati vallaliste peole, kus rikkad noormehed pidavat kaunitele tütarlastele jooke välja tegema, mitte minna. «Tegin veel nalja, et raudselt pannakse midagi joogi sisse ning siis pannakse kuskile tuppa kinni ja vägistatakse ära,» sõnas Merli.

Blogija veendus peagi, et tegu võis olla väga õige otsusega. Nimelt saatis Merli sõbranna talle väljavõtte vestlusest, kus tuli juttu peol väidetavalt toimunud õudusest. «Kaks tüdrukut oli peol korgijoogiga ära uimastatud ning seejärel WC-s ära vägistatud, nemad käisid ka politseis ütlusi andmas,» jagas blogija Elu24-ga temani jõudnud infot.

Kas vägistamine või ülemeelikud tüdrukud?

Elu24-ga rääkinud piduliste ja personali jutust rullub aga lahti pisut teistsugune lugu.

«Minu jaoks oli see väga tore kinnine üritus. Ma pidin ise ka seal esinema, aga mitte tol päeval. Seal esines algul Margus Vaher, ta rääkis väga toredat juttu ja pärast seda jäime sinna istuma. Leidsin sealt veel naisterahva, kellega ise jutustada. Rääkisime seal igasugustel elulistel ja tõsistel teemadel ning keegi ei olnud ülemeelik. Ma ise muidugi lahkusin sealt mingil ajal, seega ma ei tea täpselt, mis hiljem juhtus,» kirjeldas üritusel käinud Marko Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles