TOHOH! ⟩ Rannamaja-Helena liitus üllal eesmärgil OnlyFansi seksika perega

Elu24
Copy
Helena Klaar
Helena Klaar Foto: TV3/Pressimaterjal

Põnevaid uudiseid jagas Helena oma Instagramis, kus annab teada, et hakkab sarnaselt mitmetele teiste avaliku elu tegelastele, postitama pilte OnlyFansis. «Ajalooline hetk - Helena on lõpuks OnlyFansis,» kirjutab Klaar.

Tõsielusaates «Rannamaja» osalenud Helena Klaar kirjutab oma Instagrami loos, et tema eesmärk on «üllas». «Elu mängis sellised kaardid pihku, et hetkel ei ole võimalik käesolevate kaartidega seda sooritust võita, seega mul oleks vaja teie abi!» kirjutab Helena salapäraselt.

«Kui vajalik summa koos või kasvõi poolgi, siis annan teada, mis jama mu elus aset leidis,» lubab Klaar oma käekäigust pisut rääkida, kui OnlyFansiga raha kokku saab.

Selleks, et näha Helena sisu, tuleb välja käia 22 dollarit (ligikaudu 19 eurot). Klaar tähistas hiljuti oma 23. sünnipäeva, mille puhul tehtud vallatuid fotosid saab tema sõnul näha ka tema värskelt valminud OnlyFansi kontol. Naine lubab, et sisus pettuma ei pea ja kvaliteet on tagatud!

Lisaks Helenale toimetavad OnlyFansis ka Merylin Nau, juutuber Nele Kirsipuu, suunamudijad Sandra Roosme, Enni Britta ja Helen Kõpp. Loe täpsemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles