SUPER BOWL ⟩ Miley Cyruse kõht näeb vahetult enne esinemist välja oi kui prink!

Elu24
Copy
Miley Cyrus iHeartRadio festivalil 2019. aastal. REUTERS/Steve Marcus/Scanpix
Miley Cyrus iHeartRadio festivalil 2019. aastal. REUTERS/Steve Marcus/Scanpix Foto: STEVE MARCUS/REUTERS

USA lauljatar Miley Cyrus ei ole jõusaalide sulgemisest end heidutada lasknud ja muretses endale koju jooksulindi, et keha vormis hoida. Naise püüdlused on kandnud vilja, sest naine näeb tõesti hea välja! 

Lühikeses videoklipis kannab lauljatar ruudulise äärisega muste bikiine ja muudkui suumib kaamerat oma prinkidele kõhulihastele. 

Naine valmistas end ette suure Ameerika spordisündmuse Super Bowl jaoks, et näha lavale astudes välja oma parimas vormis. Cyruse Instagrami konto on juba nädalake olnud täidetud vaid esinemise ettevalmistustega.

Super Bowl on Ameerika jalgpalli liiga NFLi finaalmäng, millest on saanud igaaastane suursündmus. Lisaks Mileyle astuvad lavale näiteks Lady Gaga, Jennifer Lopez, Beyonce, Madonna ja mitmed muud muusikamaailma suured nimed. Miljonite silmapaaride poolt jälgitav etteaste leiab aset täna, 7. veebruaril. 

Vaid kaks kuud tagasi ilmus lauljataril edukas muusikaalbum «Plastic Hearts», mille lugusid esitab naine ka menukal spordiüritusel. 

Lauljatar postitas oma Youtube kanalil ka video, milles ta usinalt jooksulindil treenib ja seejärel  hääle soojaks laulab. Paistab, et lisaks jalgpalluritele, on tegu suure sündmusega ka lauljate seas. Sõu vaatamiseks tuleb välja käia alates 4000 dollarist algav piletiraha, kuid summad kõrguvad kuni 60 000 dollarini, kirjutab CNBC. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles