SUURUS EI LOE ⟩ Personaaltreener armus oma ülekaalulisse kallimasse neiu enesekindluse pärast

Elu24
Copy
Brittany Jacques ja Matt Montgomery.
Brittany Jacques ja Matt Montgomery. Foto: MERCURY PRESS & MEDIA/@mattandbrit/Mercury Press/Scanpix

Ülekaaluline kanadalanna Brittany Jacques (23) oli oma kehakaalu pärast armastusest juba loobunud, kui tema ellu tuli personaaltreener Matt. Noormehele jäi silma Brittany enesekindlus, mis eristas naist tema eelmistest tüdruksõpradest.

Kanadas elav hooldustöötaja Brittany Jacques oli pärast mitut põrunud suhet oma enesekindlusega põgusalt jännis. 23-aastase neiu eelmised partnerid olid esialgu tema kehast vaimustuses, kuid nõudsid hiljem, et ta võtaks kaalust alla, vahendab The Sun.

Lõpuks otsustas noor neiu enesekindluse kasuks ja andis armuasjades alla. Just siis kohtas ta personaaltreenerit Matt Montgomeryt (23), kellega ta hakkas 2020. aasta augustis Facebookis suhtlema. Kiirelt puhkes ka armastus ja nüüdseks on noored juba kihlunud.

«Kui me rääkima hakkasime, olime mõlemad armastuse leidmises alla andnud,» tunnistas Brittany, kes oli esialgu veidi pelglik.

«Olen olnud suhetes, kus mehed on lubanud mu maha jätta, kui ma ei lähe dieedile või ei võta kaalust alla. See mõjutas mu enesekindlust ja ühel hetkel hakkasin trenni tegema, et oma keha muuta.»

Brittany Jacques ja Matt Montgomery
Brittany Jacques ja Matt Montgomery Foto: MERCURY PRESS & MEDIA/@mattandbrit/Mercury Press/Scanpix

Peagi sai aga Brittany aru, et kaalulanguse nimel pingutades ei armastanud ta ennast. Naine ei tahtnud end teiste rahuldamiseks muuta. «Ma ei olnud üldse kindel, et ma leian kellegi, kes mind tõeliselt armastaks, aga pärast Mattiga kohtumist olen õnnelikum kui kunagi varem,» tunnistas neiu.

Matt avaldas, et tundis Brittany vastu kohe külgetõmmet. Personaaltreenerina töötavale mehele meeldis Brittany enesekindlus ja positiivne suhtumine oma kehasse. Varem peenemate naistega koos olnud Matt tõdes, et tema endistes suhetes oli palju probleeme, sest kallimad ei tundnud end oma kehas kindlalt.

«Nad ei olnud positiivsed inimesed ja nad tundsid pidevalt, et peavad end muutma, ning see kõik mõjutas ka mind ennast,» rääkis Matt.

Noormees tunnistas, et armastab ise ka toitu ja ei muretse selle pärast, mida Brittany sööb. «Tahan, et ta sööks seda, mida tahab, ja oleks õnnelik.»

Matt ei muretse selle pärast, mida Brittany sööb ja armastab ise samuti toitu. 
Matt ei muretse selle pärast, mida Brittany sööb ja armastab ise samuti toitu. Foto: MERCURY PRESS & MEDIA/@mattandbrit/Mercury Press/Scanpix

Hoolimata suurest armastusest vaadatakse neid tänaval halvustavate pilkudega ja paar on pidanud taluma ka netikiusamist. «Inimesed kommenteerivad Instagramis ja viitavad sellele, et ma ei ole tema jaoks piisavalt suur mees,» ütles Matt.

Paar on lükanud ümber väite, et nad ei saa teineteist 53-kilose kaalu erinevuse tõttu armastada. Nad loodavad, et tulevikus suhtutakse sellistesse paaridesse sallivamalt. Brittany ja Matt kihlusid 31. jaanuaril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles