TOP 7 Mis filme eestlased kinode avamise järel enim vaatamas käisid?

Spekter
Copy
Milla Jovovich ulmemärulis «Koletisekütt»
Milla Jovovich ulmemärulis «Koletisekütt» Foto: Filmikaader

Pandeemia tõttu alatasa suletud Eesti kinode vaatajanumbreid pole juba pikemat aega regulaarselt laekunud, kuid pimeda tunneli lõpus paistab taas ekraanikuma. Siin on Eesti kinode möödunud nädalavahetuse publikustatistika: mida käidi kõige rohkem vaatamas? 

Suurimaks publikumagnetiks osutus 3060 vaatajaga hetkel uusim ja suurim Hollywoodi film, mis meie suurtele ekraanidele jõudnud: ulmemärul «Koletisekütt» (Monster Hunter), peaosas Milla Jovovichiga. Samanimelisel videomängude sarjal põhinev action-seiklus on ehtne kinofilm, mis transpordib vaataja efekte ja möllu täis teekonnale koletiste ja sõdalaste maailma.

Teisel kohal on 2848 vaatajaga juba jõuludest saati perepublikut kinno toov Disney uusim film «Hing» (Soul), mis saab arvatavalt tähelepanu ka tänavustel Kuldgloobustel ja Oscaritel.

Kolmandalt kohalt leiame 1155 vaatajaga teisegi nädala uustulija, trilleri «Saatuslik naine», mille pahelises peaosas naelutab pilke ekraanile Oscari-võitja Hilary Swank.

Ülejäänud filmid tabelis on juba nädalaid kinodes jooksnud hitid, sh suur Venemaa katastroofifilm «Tulemeri» ja Hollywoodi suurfilm «Wonder Woman 1984». Ütlematagi ei küündi vaatajate kogunumbrid koroona-eelse aja tasemele, kuid teatavaid taastumise märke on juba näha.  

Eesti kino TOP7: 05.02.2021 – 07.02.2021
Eesti kino TOP7: 05.02.2021 – 07.02.2021 Foto: EFI
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles