RAJU ⟩ Poolpaljalt Super Bowlil väljakule jooksnud mees teenis kihlveoga metsiku rahasumma

Elu24
Copy
Yuri sai väljakule, kuid niideti turvateenistuse poolt kiiresti maha.
Yuri sai väljakule, kuid niideti turvateenistuse poolt kiiresti maha. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Florida mees lükkas väikese Super Bowl'i huligaansuse ja kavala skeemiga taskusse sadu tuhandeid dollareid, kirjutab LadBible.

Ameerika jalgpalli tippürituse Super Bowl ajal võis rahvas näha ootamatut sündmust, kui poolpaljas pullivend roosas stringkostüümis väljakule jooksis. See pani koguni poolelioleva mängu korraks seisma.

Sellega sai hakkama Florida mees Yuri Andrade. Pullivennal olid ka kohe kannul turvad ning ta niideti väljakul maha ning viidi Hillsborough' šerifijaoskonda. Öö kartseris veetnud mees pidi järgmisel päeval vabadusse pääsemiseks maksma 500-dollarise kautsjoni.

Sissetungimise paragrahvi eest määratud karistus on aga täiesti naeruväärne summa selle kõrval, mille mees oma tembuga taskusse lükkas. Nimelt oli 31-aastane mees vedanud varem kihla selle peale, et keegi jookseb väljakule - ning võitis metsiku summa.

Selle tegi teatavaks SportsBetExpert. «Vangist välja pääsemine maksis talle 500 dollarit, aga kihlveolt teenis ta 374 000 dollarit!» kirjutas leht postituses koos pildiga Andradest väljakul. «Poisid on matemaatikas head!»

Andrade kirjeldas hullu kogemust ka meediale. «Seal oli natuke hetke õhinat, veidi vedelat julgust ja adrenaliinilaks,» meenutas mees. «Tundus, nagu oleksin langevarjuga hüppamas, niisiis tormasin väljakule.» Ise kihlveosse 50 000 panustanud mees teenis nii 309 000 euro väärtuses võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles