Täitus varalahkunud Kobe Bryanti 18-aastase tütre Natalia kauaaegne unistus

Elu24
Copy
Kobe Bryant, abikaasa Vanessa Bryanti ning tütred Gianna ja Natalia (paremal) 2016. aastal. Kobe ja Gianna surid 26. jaanuaril 2020 helikopteriõnnetuses.
Kobe Bryant, abikaasa Vanessa Bryanti ning tütred Gianna ja Natalia (paremal) 2016. aastal. Kobe ja Gianna surid 26. jaanuaril 2020 helikopteriõnnetuses. Foto: ©Tammie Arroyo/AFF-USA.com/AFF/PA Images/Scanpix

Varalahkunud korvpallilegendi Kobe Bryanti vanim tütar Natalia tähistas vahetult enne traagilist aastapäeva oma 18. sünnipäeva. Vaatamata kõigele on Natalial põhjust rõõmustamiseks, sest nüüd täitus tema kauaaegne unistus: noor neiu sõlmis lepingu tuntud modelliagentuuriga.

Natalia Bryant sai 19. jaanuaril 18-aastaseks ja tänas sotsiaalmeedias oma ema, kes muutis tema sünnipäeva eriliseks. Küllap ei olnud too päev Natalia jaoks kerge, sest see oli esimene sünnipäev, mida ta tähistas ilma isata.

Vaatamata sellele leidis Natalia põhjust rõõmustamiseks ja nüüd saab ta veel üht suurt saavutust tähistada. Nimelt sõlmis Natalia lepingu IMG Modelsi agentuuriga ja alustab oma modellikarjääri. «Olen väga noorest east alates tundnud moe vastu huvi,» kirjutas Natalia sotsiaalmeedia postituses ja lisas, et on sellest alati unistanud.

Samuti ütles Natalia, et tal on väga hea meel kuuluda IMG Modelsi perekonda. Sama modelliagentuur esindab ka selliseid tuntud modelle nagu Gigi ja Bella Hadid, Ashley Graham, Brooke Shields, Chanel Iman ja Kate Moss.

Möödunud aasta oli Natalia perele traagiline. NBA korvpallilegend Kobe Bryant ja tema 13-aastane tütar, Natalia noorem õde Gianna, surid 2020. aasta 26. jaanuaril helikopteriõnnetuses. Õnnetuse põhjus tuvastati alles nüüd, aasta aega hiljem. Leiti, et õnnetuses oli süüdi piloot, kes eiras reegleid ja ilmatingimusi, vahendab CNN.

Asitõendite esitamisel juhiti tähelepanu sellele, et piloot Ara Zobayan oleks võinud maanduda lähedal olevas lennujaamas või isegi suuremas parklas. Selle asemel lendas Zobayan edasi, tõusis pilvedesse ja kaotas suunataju. «Piloot tahtis sihtpaika jõuda,» öeldi asitõendite esitamisel. Samuti spekuleeriti, et Zobayani otsustusvõimet võis mõjutada sõprussuhe Kobe Bryantiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles