Räppar Gameboy Tetris jõudis kodakondsuseksamile otse kontserdilt

Elu24
Copy
Gameboy Tetrise reibast häält kuuleb pea kõigis tänase päeva ägedamates hittlugudes.
Gameboy Tetrise reibast häält kuuleb pea kõigis tänase päeva ägedamates hittlugudes. Foto: Sander Ilvest

Räppar Gameboy Tetris avaldas Raadio 2 saates «Röster», et eestlannaga suhtesse astudes ei osanudki ta veel eesti keelt ja lisaks tegi mees kodakondsuseksami ära nii, et oli öösel maganud täpselt null tundi. 

Räppar Gameboy Tetris, kes on üldsusele on tuntud räpipundi 5Miinust liikmena, rääkis raadiosaates, et õppis eesti keele ära umbes kümme aastat tagasi. «Mul on Eesti naine ja me kolisime kümme aastat tagasi kokku. Tahad või ei taha, pidin kuidagi suhtlema» rääkis mees oma suhte algusajast ning lisas, et alguses suheldi omavahel käte abil. «Ma ei tea kuidas see toimis, ilmselt tahe oli nii suur».

Gameboy Tetris, keda hiljuti nimetati ajakirjanduses meheks, kes pani eestlased venelasi armastama, avaldas, et oma esimese eestikeelse refrääni kirjutas ta just 5Miinuse laulule ning samuti on tal nüüd ka Eesti pass.«Väga hea tunne on, kui sa kuhugi kuulud» kirjeldas mees teekonda kodakondsuseni. 

Kõige raskem oli räppari jaoks kodakondsuse saamise teekonnal see, et ta pidi käima mitmetel erinevatel kokkusaamistel ja eksamitel ning palju lihtsam oleks olnud, kui need kõik oleks toimunud ühel päeval. Kiire elutempoga mees jõudis keeleeksamile teisest Eesti otsast, kus tal oli olnud eelmisel õhtul kontsert. Öösel ta magama seejuures ei jõudnudki. 

Ehkki Eesti kodanik, kutsub Gameboy Tetris, kodanikunimega Pavel Botšarov, inimesi siiski üles enda keelevigu parandama. Tema sõnul on jäänud tal vähe sõpru, kes viitsivad vigu parandada. «Õppima peab alati» ütleb mees.

Kuula saadet Gameboy Tetrisega siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles