KRIITIKUD KÕHKLEVAD ⟩ Kim Kardashiani 7-aastase tütre pintsli all valmis hämmastav õlimaal

Elu24
Copy
Kim Kardashian ja North West.
Kim Kardashian ja North West. Foto: DC/MPI/Capital Pictures/DC/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashiani (40) tütar North (7) võtab kunstitunde, et oma joonistusoskusi arendada. Uhke ema jagas oma Instagramis tütre esimesest kunstiteosest pilti, kuid mitmetes on tekitanud maali professionaalsus kahtlusi, justkui maal poleks lapse joonistatud.

Ema aga ei kavatsenudki õelate kommentaatorite halvustusi kuulda võtta, vaid kaitses oma tütart nagu kord ja kohus. «Ärge mängige minuga, kui asi puudutab minu last!», kirjutab naine oma Instagrami loos. Naise sõnul võtab ta tütar koos oma parima sõbraga kunstitunde, mille käigus nende andeid ja loovust julgustatakse ning arendatakse.

«North nägi maaliga suurt vaeva ja töötas selle kallal nädalaid,» räägib ema pahaselt. «Ma näen meedias, kuidas täiskasvanud inimesed muudkui arutlevad selle üle, kas mu tütar maalis selle või ei. Kuidas te julgete, nähes laste tublit tööd, seda maha teha?», kurjustab naine.

Tõsielustaar soovib, et inimesed lõpetaksid ükskord selle häbiväärse käitumise. «Mu laps joonistas selle ja punkt!», lõpetab Kim konkreetsel noodil. Lisaks jagas naine ka tütre isa Kanye Westi joonistusi, vihjates nendega lapse pärlikule andele.

Tütar sai hakkama kauni maastikumaaliga, millel kõrgub lumine mäestik ja mida ümbritseb helesinine vesi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles