KUULA INTERVJUUD ⟩ «Eesti laulu» poolfinalistid Andrei Zevakin ja Pluuto räägivad krüptorahast ja artistinimede valikust

Elu24
Copy
Myhits Live. Pluuto ja Andrei Zevakin
Myhits Live. Pluuto ja Andrei Zevakin Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

«Eesti laulu» poolfinalistid Andrei Zevakin ja Pluuto andsid MyHitsi raadios intervjuu, kus rääkisid oma võistlusloost «Wingman», krüptorahast ja artistinimede valikust. 

Kauni talvise päikese eest kaitsesid noormeeste silmi päikeseprillid, mis polnud sugugi juhuslik valik. Aksessuaarid valisid muusikutele MyHitsi kuulajad. «Tegelt on naljakas,» kiidab Andrei kuulajate valikut.

Tänavu toimub pandeemia tõttu «Eesti laulu» võistlus veidi teisiti kui tavaliselt. Muu hulgas on tavapärasest erinev lava asukoht. Andrei arvates on Saku suurhallis «Eesti laulu» poolfinaalis esinemine kindlasti väga teistsugune, kui kaasaelavat publikut saalis ei ole. «See kõik on nihutatud kuidagi, mis on veider,» kirjeldas Zevakin uut lava asetust.

Intervjuus avas räppar Pluuto oma artistinime valiku tagamaid. Kuna Pluuto planeedistaatus on mitu korda kahtluse alla seatud, on see muusiku arvates väga müstiline ja huvitav.

Andrei Zevakini Youtube'i kontosse häkiti eelmisel nädalal sisse ning seal hakati õpetama, kuidas krüptovaluutasse investeerida. Muidugi küsiti siis ka Andreilt, kuidas krüptorahaga käituma peaks. «Mul pole õrna aimugi,» vastas Andrei, sest sellel teemal postitasid videoid häkkerid.

Noormeeste sõnul on nende «Eesti laulu» võistluslool väga sügav mõte. «Aga lihtsalt iga kuulaja peab selle sügava mõtte ise sealt laulust leidma,» ütles Pluuto. Zevakin rääkis, et nad tahavad inspireerida oma lauluga tulevasi wingman'e (wingman on keegi, kes aitab oma sõbral kaaslast leida).

Kuula intervjuud ja meeste võistluslugu: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles