NÄDALAPROGNOOS ⟩ Armutu nädal kannab endas suhteprobleeme ning pinges olekut

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Unsplash

Kammitsetud tunnete ja vastuoludega algav nädal võib tuua üles allasurutud suhteprobleeme, kuid vähemalt pakub leevendust Merkuuri retrograadi lõpp.

Nädala algus võib meie kõigi jaoks tulla pisut ebamugavate tunnetega, sest kolmapäeval, 17. veebruaril moodustavad autoritaarne Saturn ning ootamatusi kaasa toov ja äkiline Uraan omavahel pingeid toova kvadraadi. Inimesed võivad tunda, justkui oleksid nad iga hetk valmis plahvatama, kaasneb ka närvilisus ning vastumeelsus kõiksuguste muutuste suhtes. Kuigi Uraan julgustab sind kütkeid murdma, siis Saturn soovib, et sa siiski vanast ning traditsioonilisest kinni hoiaksid ning nende kahe pingeline tants taevakaarel süstib ka sinusse palju vastuolulisi ning allasurutud emotsioone.

Neljapäeval, 18. veebruaril lõppeb viimaks ometi mässumeelse Veevalaja valitsemine ning me siseneme koos Päikesega loomingulisse, spirituaalsesse ning intuitiivsesse Kalade märki. Tegemist on sodiaagiratta viimase märgiga, mis sümboliseerib ühtlasi lõppe ning lõpetatuse tunnet, seega võid end järgnevate nädalate jooksul leida minevikule mõtlemas ning kogetust vastuseid või sisekaemust otsimas. Olnut läbi kammides võid komistada mitmetele haavadele, mis kunagi korralikult ei paranenud või momentidele, mida sa ei osanud oma peas läbi töötada. Kalade hooaeg aitab sul mõista, mis juhtus,endale andestada ning oma ego haardest ja ühtlasi ka minevikust lahti lasta.

Kuigi võib jääda mulje, et Kalade valitsemine toob järgmistel nädalatel kaasa vaid malbust ning rahu, siis selle nädala reede näitab vastupidist. 19. veebruaril moodustavad romantiline ja väljapeetud Veenus ning primitiivne ja kirglik Marss omavahel ebasoodsa kvadraadi ning see energia toob pinnale suhetes allasurutud pingeid ning frustratsioone. Erilise tähelepanu alla satuvad seksuaalsed ning emotsionaalsed teemad. Kuigi see seis võib kaasa tuua kirge ning libiido tõusu, siis võid samas ka ülimalt kergesti vihastada, kui sa ei saa seda, mida soovid. Seega ei ole möödunud valentinipäevast hoolimata mitte kellegi jaoks tegemist just eriliselt romantilise nädalaga, pigem võivad üles kerkida suhteprobleemid, mida eile veel rooside ning šokolaadiga peita või leevendada üritasid.

Laupäeval, 20. veebruaril lõppeb viimaks ometi selle aasta esimene Merkuuri retrograad ning kuigi selle vähikäigu vari kummitab meid veel ilmselt vähemalt kuni veebruari lõpuni, siis ometi hakkavad selle planetaarse liikumisega kaasnenud segadus ning kaos just nädala lõpupoole leevenema. Sellest lähtuvalt tegeled ilmselt veel mõnda aega Merkuuri poolt tekitatud suhtesegaduste klaarimisega ja tasakaalu leidmisega. Ole kannatlik ning anna endale selleks piisavalt aega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles