MÕTTEAVALDUS ⟩ Helen Kõpp ja «Viiskümmend halli varjundit»: see mees on psühhopaat

Elu24
Copy
Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Erakogu

Blogija ja tõsielustaar Helen Kõpp jagab Instagramis alatihti väikseid psühholoogilisi mõtisklusi. Seekord arutles naine menuka romantikafilmi üle. 

Telekast tuli Helen Kõpu sõnul filmi «Viiskümmend halli varjundit» («Fifty Shades of Grey») tunnusmuusika, mis innustas teda jagama oma mõtteid filmist. «Loodetavasti olete kõik näinud, kui ei, vaadake ära,» räägib Kõpp.

«See mees on kindlasti psühhopaat,» sõnab Helen veendunult. Tema arvates on asi väga halb, kui mees käitub naisega nii nagu meespeategelane filmis. Nimelt saab mees vihaseks, kui naine räägib talle, et on rase. «Selline inimene tegelikult ei muutu,» räägib Helen. 

Heleni sõnul annab film väga vale sõnumi, sest suhe psühhopaadiga ei lõppe hästi ega too õnnelikku pereelu. «Palun uskuge,» lõpetab Helen. Naine kirjutab Instagrami loos, et peab oluliseks seksuaalvägivallast rääkimist. Samuti tänab ta Marilyn Jurmanit, kes puudutas seda teemat #muleiolesuva kampaania raames. 

«Viiskümmend halli varjundit» on eduka triloogia esimene osa. Romantikafilmid ilmusid aastatel 2015, 2017 ja 2018 ning nende peaosades on Dakota Johnson ja Jamie Dornan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles