PALJU ÕNNE! ⟩ Suunamudijad Triinu-Liis ja Justin panid leivad ühte kappi!

Elu24
Copy
Suunamudija Triinu-Liis Epner andis välja oma esimese singli, mis on pühendatud Austraaliast Eestisse tulnud kallimale, Justinile.
Suunamudija Triinu-Liis Epner andis välja oma esimese singli, mis on pühendatud Austraaliast Eestisse tulnud kallimale, Justinile. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Suunamudija Triinu Liis teatas neljapäeval suurest uudisest, mida ilmestavad idüllilised pildid armsama Justiniga.

TikToki kuulsus Triinu Liis pani austraallasest kallima Justiniga leivad ühte kappi. Läbi interneti teineteist leidnud ja tuntust kogunud paar võttis juba ka ühise nime - McNairn. «Mister ja missis McNairn,» rõõmustas Triinu Liis armsas postituses.

Paar külvati üle ka õnnesoovide, südamete ning isegi pühendatud luuletustega. Teiste seas edastasid oma õnnitlused ka Paul Neitsov ja Anita Sibul. «Palju, palju õnne, armastust ja seiklusi!» kirjutas viimane.

Mingi kihlusega siin tegemist enam pole. «Oleme abielus!» kinnitas Triinu Liis Elu24le. McNairnid said teineteise sobivuses kiirelt kindlaks - paar kohtus mäletatavasti esimest korda päriselus jõulude ajal. Tundsid nad teineteist aga TikToki kaudu juba eelmisest kevadest saati.

Mr and Mrs McNairn ♥️

Posted by Triinu Liis McNairn on Neljapäev, 18. veebruar 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles