RAJU ⟩ 12-aastane poiss lasi kodus tema vanaema tulistanud röövli maha (4)

Elu24
Copy
10-aastane New Mexicos relvalaagris. Illustreeriv.
10-aastane New Mexicos relvalaagris. Illustreeriv. Foto: MEGA/ZUMAPRESS.com/Scanpix

USA on kõigi võimaluste maa, aga probleeme lahendatakse seal ikka relvadega. Sellest sündis ka eelmisel nädalavahetusel aset leidnud ootamatu vahejuhtum, vahendab Breaking911.

Põhja-Carolina politsei sai laupäeval teate Goldsboros toimunud ootamatust tulistamisest. Kohale saabudes avastasid nad korterist eaka Linda Ellise, kel oli kuulihaav. 73-aastane naine oli saanud viga, kui tema koju tungisid kaks maskis röövlit, kes nõudsid raha.

Üks röövlitest avas naise pihta tule. Korteris oli ka Ellise 12-aastane lapselaps, kes ei jätnud asja sinnapaika. Koolipoiss võttis majas olnud relva ning tulistas sellega röövleid, kes ootamatut vastupanu kohates põgenesid. Neist üks sai ka raskelt viga.

Politsei leidis haavatud ründaja õige pea pärast seda, kui alustas otsinguid. Röövel oli Põhja-Carolina kohalik mees Khalil Herring. Poisi kuulist saadud haav oli aga nii halb, et haiglasse toimetatud kurjategija suri arstide käe all. Vanaema haav oli kergem ning tema elu ohus pole.

Naabrid on aga sellisest vägivaldsest röövist ehmunud. «Me pole kunagi millegi sellise tunnistajaks sattunud,» tunnistas meediale kohalik George Pike. «Õudne, eriti naabruskonna laste pärast,» arvas teine. Politsei kinnitas, et poisi käitumine oli põhjendatud enesekaitse ning mingeid süüdistusi ta kartma ei pea.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles