JULMUSEL POLE PIIRE ⟩ Senaator Ted Cruz lendas ise päikese alla puhkama ja jättis valge puudli koju külmetama

Elu24
Copy
Ted Cruz jättis oma puudli koju külmetama ja lendas ise päikselisele puhkusele. Puudel fotol on illusteeriv.
Ted Cruz jättis oma puudli koju külmetama ja lendas ise päikselisele puhkusele. Puudel fotol on illusteeriv. Foto: AP/TopFoto/Scanpix/kollaaž

Täna hommikul kirjutasime, kuidas külmetavaid teksaslasi ärritab, et osariigi senaator lendas Mehhikosse päikese kätte. Põhjus pahameeleks on väga lihtne - samal ajal, kui Cruz päikest võtab, on harukordne külmalaine jätnud mitmed osariigi elanikud ilma elektri ja veeta ning suisa 24 inimest on külma tõttu surnud. Nüüd tuleb välja, et olukord on veelgi hullem - Cruz jättis enda koju külmetama pisikese lemmiklooma, puudli nimega «Snowflake»

Teksaslasi ärritas, et osariigi senaator Ted Cruz lendas 18. veebruaril oma perega Mehhikosse Cancuni, kus on keskmiselt 23 kraadi sooja. Mees küll üritas samastuda osariigi kannatajatega ning väitis, et «ka temal läks kodus elekter ja vesi ära».

Kui ajakirjanikud Cruzi maja uurima läksid, tuli välja, et elekter kadus tõepoolest kogu naabruskonnal. Endalegi üllatusena kuulsid ajakirjanikud maja juurest lahkuma hakates kellegi haugatusi - aknast vahtis välja pisike valge puudel, vahendab New York Times. Iroonilisel kombel on koerakese nimi «Snowflake» ehk «Lumehelves».

Kohe, kui info avalikuks tuli, vallandus vihalaviin ning paljud aktivistid, kes pilti internetiavarustes ringlemas nägid, kontakteerusid loomakaitsega. Vaene koerake jäeti koju külmetama, kui pere päikese käes akusid laeb. 

Mis teeb olukorra kutsa jaoks veelgi kurvemaks, on asjaolu, et Cruz kutsus Mehhikosse perega koos puhkama ka enda naabrid. Koer aga kutset ei saanud. Võib-olla on senaator aga kellegi siiski enda koera eest hoolitsema palganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles