Brigitte Susanne Hunt: mul ei susise armusuhe iga mehega, kellega ma 45 minutit ühel peol olen

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Madis Veltman / Postimees

Brigitte Susanne Hundil käis Sky.ee saates «30 minutit taevas» külas Seidi Voogre. Intervjuu ajal andis aga Hunt teatepulga Seidile üle, et tõsielustaar hoopis teda intervjueeriks. Küsimus, mille Seidi Brigittele esitas, puudutas salapärast jalkapoissi.

«Ma kuulsin kuskilt, et sa olid olid ühe jalkapoisi koridoris, kas tema on su järgmine peika,» uuris Seidi Voogre. Brigitte jagas seepeale aga omakorda õpetussõnu, mis teemadel küsimusi esitada ei tasu. Naise sõnul peaks vältima eraelu, rahaasju ja järgmiseid samme puudutavaid küsimusi. 

Brigitte leidis, et oleks mõistlik jagada väikest meeldetuletust ka oma Instagramis. Naine andis teada, et iga meesterahvas, kellega teda koos nähakse, ei ole ilmtingimata tema uus peika. «Muidu väike reminder, et mul ei susise iga mehega, kellega ma 45 min (koos oma emaga) ühel peol olen. Samuti on mul palju meessoost sõpru, tuttavaid, kolleege ja koostööpartnereid, kellega mul ei susise mitte mingitpidi,» kirjutab Brigitte oma Instagrami loos. 

«Aga kui susiseks, siis ka ei ütleks,» lõpetab naine, vihjates sellele, et temalt suhtealaseid kommentaare oodata ei ole ja ta eelistab oma eraelu privaatsena hoida. Kui varasemalt pole Brigitte oma suhteid avalikkuse eest varjanud, siis paistab, et nüüd on asjad muutunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles