KADESTUSVÄÄRNE Millist elu elab Eesti neiusid köitva OnlyFansi omanik?

Elu24
Copy

Menuka veebiplatvormi OnlyFans asutaja on Londoni päritolu Tim Stokely (37), kes näitab agaralt Instagramis oma luksuslikku elu. Spekuleeritakse, et mees on väärt ligi 120 miljonit dollarit. 

Tim Stokely asutas oma ettevõtte 2016. aastal. Peale seda on saatnud ettevõtet suur edu kogu maailmas. Möödunud aasta detsembri seisuga oli OnlyFansi platvormiga liitunud üle miljoni sisulooja ja augusti seisuga oli seal lausa 50 miljonit kasutajat, kirjutab Influencer Marketing Hub. Praeguseks on aga nii sisuloojate kui ka tarbijate hulk platvormil märgatavalt kasvanud. Stokely LinkedIni profiilil on kirjas, et värskete andmete järgi on OnlyFansis 85 miljonit pildihuvilist. 

OnlyFans võtab endale 20 protsenti igast tehingust, mis platvormil tehakse. Paistab, et ärimees sattus lausa kullasoonele. Oma elujärje üle ta kohe kindlasti nuriseda ei saa. Mees puhkab soojades riikides, päevitab jahtidel ja sõidab ringi uhkete autodega. 

Kõige suuremat kasu tõi ärimehele Ameerika näitleja ja lauljatar Bella Thorne, kes teenis 24 tunniga ühe postituste pealt miljon dollarit. Senini pole õnnestunud kellelgi teda üle trumbata. Influencer Marketing Hubi andmetel on ettevõte maksnud sisuloojatele välja üle 2 miljardi dollari. 

Eesti neiudest leiab OnlyFansist instakaunitari Sandra Roosme, seltskonnatähe Merylin Nau ja Raja Teele nime all tuntud Helery Tõkke, kel kõigil on hoolimata suurest edust tulnud ette ka probleeme. Himurad mehed laadivad pilte alla ja jagavad neid sõpradega, kuigi see on keelatud. Mitu meest on sellise teo eest ka karistada saanud. 

Selge on see, et Stokely naudib elu täiel rinnal. Neiud muudkui postitavad ja mees saab lubada endale üha kallimaid reise ja puhkuseid uhketes villades. On see alles elu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles