VIDEO ⟩ Juhtub: Mehhiko vutiliigas tõrjus kohtunik kindla värava!

Elu24
Copy
Mehhiko jalgpalliklubi Cruz Azuli ründaja Jonathan Rodriguezi löögile jäi ette kohtunik ning väravat ei sündinud.
Mehhiko jalgpalliklubi Cruz Azuli ründaja Jonathan Rodriguezi löögile jäi ette kohtunik ning väravat ei sündinud. Foto: Christian Palma/AP/Scanpix

Mehhiko jalgpalliliiga kohtumist Cruz Azuli ja Toluca vahel oli mängitud 35 minutit, kui Cruzi vutimehel Jonathan Rodriguezil oli supervõimalus oma meeskonna eduseisu 3:0 kasvatada.  

Cruz Azuli keskväljamehel Luis Romol oli ees peaaegu tühi värav, ta oli vastasmeeskonna väravavahi üle mänginud ning takistuseks oli vaid üksainus kaitsja. Ründaja otsustas palli väravavõrku saata, kuid tabas posti. Postist põrkas pall Cruzi ründajale Jonathan Rodriguezile jala peale, kes palli tühja värava poole teele saatis, samal hetkel jooksis värava eest läbi matši kohtunik Oscar Macias Romo, kes «uhke» kannalöögiga palli üle otsajoone saatis - vastasmeeskonna pall ja lahtilöök.

Cruz Azuli mängijad küll protesteerisid häälekalt, kuid arbiiter jäi endale kindlaks ning pall läks üle Toluca meeskonnale. 

Pärast äärmiselt kummalist episoodi suutis vastasmeeskond poolajavileks jõuda 2:2 viigini. Matši lõpuks võidutses siiski õiglus, sest Cruz Azul suutis kohtumise 3:2 enda kasuks kallutada.

Tänu kolmele võidupunktile tõusis Cruz Azul Mehhiko jalgpalli kõrgemas liigas teisele positsioonile ning möödus Tolucast. Meistrivõistluste liider on Club America.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles