FOTOD ⟩ Enne ja nüüd: poksi maailmameistri poolvend ajas end kuue nädalaga hirmsasse vormi

Elu24
Copy
Suurbritannia poksija Tommy Fury  2019. aasta detsembris London Copper Box Arenal klobimas Poola nahkindameest Przemyslaw Biniendat.
Suurbritannia poksija Tommy Fury 2019. aasta detsembris London Copper Box Arenal klobimas Poola nahkindameest Przemyslaw Biniendat. Foto: PETER CZIBORRA/Action Images via Reuters/Scanpix

Poksistaari Tyson Fury poolvennal Tommy Furyl seisab laupäeval Londonis Copper Box Arenal ees elu viies profipoksimatš.

21-aastane Tommy Fury avaldas Instagramis fotopaari, kus ta presenteerib enda vormi nädal enne matši ja fotot, mis tehtud kuus nädalat tagasi. Vahe on märkimisväärne.

«Olen seda ennegi öelnud, kuid seekord on olukord teine. Olen paremas vormis, kui kunagi varem,» kiitles Fury postituse saatetekstis.

Kes ringis poolraskekaalus võistleva Fury vastaseks saab, pole veel teada antud. Kuid õhtu tähtsaimaks matšiks on kohtumine Anthony Cacace ja Lyon Woodstocki vahel. 

Fury võistles viimati mullu novembris. Siis alistas ta Leedus sündinud, kuid Briti värvides poksiva Genadij Krajevskiji tehnilise nokaudiga. Telesarjas Armastuse Saar esinenud Briti raudrusikas on seni võitnud kõik neli profikohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles