ÜLLATAV PILT ⟩ Sellist Liina Ariadnet pole sa küll varem näinud!

Elu24
Copy
Liina Ariadne.
Liina Ariadne. Foto: Konstantin Sednev

Laulja ja juutuuber Liina Ariadne (22) jagas sotsiaalmeedias üllatavalt pilti, millel noor eestlanna täiesti kiilakana poseeris!

Laulja ja populaarne juutuuber Liina Ariadne Pedanik jagas Instagramis üsna üllatavat pilti. Noor lauljanna on meigikunstniku Gerda Milleri abiga enda juuksed kaotanud ja poseerib fotol kiilakana.

«Miski näeb teistsugune välja,» kirjutas Liina Ariadne postituse pealkirjas.

Meigikunstniku Gerda Milleri enda Instagrami kontol selgub, et tegu oli kooliprojektiga ning Liina Ariadne «kaotas» enda juuksed eile. Gerda jagas protsessist ka paari pilti. Ühel neist on näha, et esmalt peideti juuksed «mütsi» alla, siis kaeti see usutava tulemuse eesmärgil mitme värvikihiga.

Liina Ariadne juuksed pandi peitu.
Liina Ariadne juuksed pandi peitu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Gerda jagas ka enda sotsiaalmeedias Liina Ariadnest kahte pilti, üks neist pilditöötluseta (Instagrami postituse teine foto).

«Me ei ajanud ta juukseid maha,» lisas Gerda oma postitusele igaks juhuks selgituseks! 

Tulemus on super ja paljud lauljanna fännid tõdesid, et Liina Ariadne näeb ka kiilakana suurepärane välja. 

«Igatepidi ilus!» kommenteeris fänn ja teine lisas, «väga vinge.»

Küll oli ka neid, kes lootsid, et Liina Ariadne päriselt seda ei tee. «Vast ikka nii siledaks ei lähe päriselt. Kuigi nagu öeldi eespool, siis kannad kõik välja ausalt öeldes,» kostis fänn. 

Ühe jaoks oli aga muutus veidi šokeeriv: «Appi, see on ilus aga sul olid nii ilusad juuksed ja ma loodan, et see on nali, aga kui see pole, siis ma hakkan nutma.»

Ka Liina Ariadne sisuloojast kihlatu Martti Hallik oli ajutisest muutusest vaimustuses. «Kui keegi minu arvamust küsib, siis ma olin kahe käega poolt ja siiani pooldan,» kirjutas Hallik oma kallima postituse alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles