Veebruari alguses kirjutasime, et suhtesarja «Rannamaja» teisest hooajast tuttav Helena Klaar liitus OnlyFansiga, kuna sattus rahahätta. Nüüd on vajalik summa koos ning Helena tulevik lahtine: kas vallatute piltidega edasi teenida või konto kinni panna?

Helena teatas mõne nädala eest, et liitub «üllal eesmärgil» OnlyFansiga. Nüüd avaldab ta, et pidi kümne päevaga ära maksma neljakohalise summa. «Kui selle arve sain, siis teadsin, et ma ei saa seda raha mitte kuidagi kokku,» ütleb ta.

Mille jaoks 23-aastasel tudengineiul nii suurt summat vaja oli, ei soovi ta siiani avaldada. «Selle taga on tegelikult päris krõbe teema,» jääb ta Elu24ga rääkides salapäraseks.

Vallatu konto tulevik on lahtine

Nüüdseks on vajalik summa juba koos, kuid seda mitte ainult tänu OnlyFansi honorarile. «Elu suutis mu koormat kergemaks teha ning vajaminev summa kahanes minu õnneks palju väiksemaks. Saan rahulikult eluga edasi minna,» ütleb Helena.

See aga tähendab, et tuleb ära otsustada, mis saab edasi OnlyFansi kontost. «Kontoga edasi möllamine on suuresti küsimärgi all tegelikult. Mitu õhtut olen ikka mõelnud, mida sellega teha, aga ei suuda kuidagi välja mõelda,» tunnistab Helena, ehkki lisab, et ei kahetse midagi.

Kommentaarid
Copy