SEE ON JURA ⟩ Mailis Repsi kohvimasinast on saanud naljaninade lemmik (1)

Elu24
Copy
Mailis Reps sai ametliku kahtlustuse omastamises. Kahtlustus sisaldab muuhulgas ministeeriumile soetatud Jura kohvimasina omale koju paigaldamist.
Mailis Reps sai ametliku kahtlustuse omastamises. Kahtlustus sisaldab muuhulgas ministeeriumile soetatud Jura kohvimasina omale koju paigaldamist. Foto: Madis Veltman / Postimees

Endine haridusminister Mailis Reps käis reedel keskkriminaalpolitseis ütlusi andmas ja sai ametliku kahtlustuse omastamises. Omastamiskahtlustus sisaldab muuhulgas ministeeriumile soetatud Jura kohvimasina enda koju paigaldamist. Endise ministri kohvilembus ei jätnud rahvast külmaks ning omastamiskahlust käsitletakse muidugi käsikäes huumoriga. 

Facebooki leht Poliitilised meemid on omastamiskahtlustuse naljaks pööranud. Kommentaariumis põhjendatakse Repsi otsust ministeeriumi kohvimasin koju viia: «kodukontor ju». 

Usume Repsi!

Posted by Poliitilised Meemid on Esmaspäev, 22. veebruar 2021

Twitteris küsitakse ka, et kas Mailis Reps on Liis Haavli uus identiteet. Teatavasti on Liis Haavel juba eestlaste seas tuntud kelm, kes on oma karjääri jooksul paljudelt heausksetelt inimestelt suuri summasid välja petnud. Kuidas tundub - kas sarnasus on märgatav? 

Naljategemisse on kistud ka kohvijahvatamise laul lasteseriaalist «Mõmmi ja aabits». «Hommikune kohv teeb virgeks, käpad kärmeks, selja sirgeks.»

Kuna Repsi kojutoodud masina tootja on Šveitsi firma JURA, oli põhjust ka kalambuuriks. Kusjuures, Õhtulehe andmetel on tegu JURA tippmudeliga X8, mille eest tavainimene peab poes välja käima ligi 3000 eurot.

Posted by PoliitRokk on Teisipäev, 23. veebruar 2021

Reps on andnud oma tegevusega mõistele «pätikohv» täiesti uue tähenduse. 

Mailis Reps on andnud mõistele "pätikohv" täiesti uue tähenduse.....

Posted by Jaan Allik on Esmaspäev, 22. veebruar 2021

«Mis sul seal on?»

«Ainult smuuti. Ei midagi muud.»

Foto: Lugeja foto.

Üks on kindel: kohvimasina omastamine vürtsitas eestlaste halli talvepäeva natukese huumoriga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles