PILDID ⟩ Naine lõpetas ükskulmu ja vuntside hooldamise: mehed ju võivad!

Elu24
Copy
Monokulmuga naine. Illustreeriv.
Monokulmuga naine. Illustreeriv. Foto: SWNS/ScanPix

Noor Taani naine on alati maadelnud karvadega, mida ta näol keskmisest veidi rohkem kasvab. Kuid nüüd talle aitab, vahendab NewYorkPost.

Kopenhaagenis töötaval koolitajal Eldina Jaganjacil on siiber naistele kehtestatud ilustandarditest. Seepärast otsustas ta end jätta sama hoolitsemata, kui meeste puhul tavaline. Seda ikka selleks, et võimalike poissõprade seast «mädaõunad» eemaldada.

«Enne, kui ma oma ükskulmu välja lasin kasvada, tundsin, et on väga vähe valikuid kuidas naine välja peaks nägema,» meenitas Eldina. «Kui mees habet ei aja või kulme õhemaks ei kitku, ei märka ega kommenteeri keegi midagi.»

Eldina sõnul on see nii olnud juba peaaegu aasta. Loomulikult püüab see ka tähelepanu, sageli negatiivset. 31-aastase naise sõnul vahivad mõned teda nagu «tal oleks kolm pead». Vahel karjutakse talle avalikult, et ta oma kulme ja vuntse kitkuks.

«Kui mõnel pole muud teha, kui võõraste peale lõuata, siis nii olgu,» viskab Eldina aga käega. «Nüüd keskendun ma eesmärkidele, mille nimel ma töötan ja vähem sellele, kuidas midagi tehes välja näen,» kinnitab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles