KUULA ⟩ Grete Paia ja Pluuto ühine hitt sai tänu Kaitseväe orkestrile uue võimsa kõla

Elu24
Copy
Grete Paia ja Pluuto avaldasid koostöös Kaitseväe orkestriga ühisest hitist eriversiooni.
Grete Paia ja Pluuto avaldasid koostöös Kaitseväe orkestriga ühisest hitist eriversiooni. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Grete Paia ja Pluuto ühine hitt «Johnny Bravo» on saanud uue eriversiooni! Koostöös Kaitseväe orkestriga anti möödunud aastal ilmunud laulule uus võimas kõla. 

Möödunud septembris ilmunud ning publiku poolt hästi vastu võetud Grete Paia ja räppar Pluuto ühisele laulule «Johnny Bravo» ilmus 23. veebruaril võimas eriversioon koostöös Kaitseväe orkestriga. Sellele on juba valminud ka muusikavideo.

«Möödunud aasta lõpus lubasin oma kuulajaid kostitada veel ühe eriversiooniga «Johnny Bravost». Aastaid on mul olnud tegelikult suur soov ja unistus kunagi mõnele enda laulule orkestriversioon anda koos korraliku ning kvaliteetse muusikavideoga - nüüd tundus kõige õigem aeg olevat,» avaldas Paia.

«Olen südamest tänulik Kaitseväele, kes mulle oma puhkpilliorkestri usaldas, ning eriline tänu orkestri dirigendile, kelleks on Teet Raik. Seade, mille ta koosseisule kirjutas, põimides sinna nii popilikku hoogsamat minekut detailsemate sümfooniliste elementidega, on tohutult äge ning eriline,» lisas Paia tänulikult.

Pluutot näeb aga juba peagi Eesti Laulu finaalis 6. märtsil, kus saab kaasa elada räppari ja Andrei Zevakini ühisele võistlusloole «Wingman».

Kuula «Johnny Bravo» Kaitseväe orkestri versiooni SIIN:

Originaalversioon kõlab aga NII:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles