PILTUUDIS ⟩ Eha Urbsalu valis oma ilubrändi värskeks modelliks 103-aastase vanaproua

Elu24
Copy
Eha Urbsalu oma kosmeetikafirma Viking Beauty Secrets öökreemiga New Yorgis.
Eha Urbsalu oma kosmeetikafirma Viking Beauty Secrets öökreemiga New Yorgis. Foto: Alexander Soin

Endise Miss Estonia Eha Urbsalu looduslike nahahooldusvahendite tootesari on leidnud endale uue modelli! Valiku teeb eriliseks see, et 103-aastane vanaproua jagab sünnipäeva Eesti vabariigiga.

Ameerikas elav eksmiss Eha Urbsalu rajas mõni aasta tagasi looduslike nahahooldustoodete tootemargi Viking Beauty Secrets.

Hiljuti valis aga Urbsalu sellele erilise modelli – 103-aastase Shirley Montneri. Pärast Teist maailmasõda kolis Poolas sündinud Monteneri Ameerikasse ja elab nüüd rahulikku elu Conneticuti osariigis. 

Vaatamata kõrgele eale teeb krapsakas vanaproua iga päev kuni kaks tundi venitusharjutusi ja trenni. Süüa armastab ta värskeid marju ja kartulit.

«Sel aastal tähistame naisi ja nende ilu igas vanuses. Kestval aastal on numbrite ümber palju sümboolikat: mu ema sai 90, mina saan 50 ja Monteneri, kes inspireerib meid kõiki, saab 103,» selgitas Urbsalu Monteneri valikut. Peale selle jagab Monteneri sünnipäeva Eesti vabariigiga, mis tähistas samuti eile 103. sünnipäeva.

Lisaks on Monteneri Urbsalu väimehe vanaema.

Viking Beauty Secretsiga on seotud ka Eesti ujuja Merle Liivand, kes elab Florida osariigis. Nii Urbsalu kui ka Liivandi jaoks on südamelähedased teemad kliimamuutus ja ookeanite puhtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles