HULL LUGU OnlyFansi emme on pahane: kolm poega visati tema töö tõttu koolist välja

Elu24
Copy
Naine pesus. Pilt on illustreeriv.
Naine pesus. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

OnlyFansis kuuekohalisi summasid teeniv kolme lapse ema Crystal räägib, et kogu jama sai alguse sellest, kui üks lapsevanem tema pildid Internetist avastas. 

Vanemate patud nuheldakse ikka laste kaela. Crystal Jackson aga vanasõnaga ei nõustu. «Karistage mind, kuid jätke mu lapsed sellest välja,» ütleb naine, kes oma looga avalikkuse ette tuli. 

Naise karjäärist OnlyFansis sai kool teada tänu teistele lapsevanematele, kes tema alastipildid kooli juhtkonnale saatsid. Skandaali tulemusena visati koolist välja Crystali kolm eelteismelist poega. 

Kool polnud nõus juhtunut kommenteerima, vahendab People

Kui Crystal 2019. aastal OnlyFansis alustas, arvas ta, et raha ta sellega nagunii teenima ei hakka. «Kes peaks tahtma ema vaadata?» mõtles ta.

Tuli välja, et ema kuvand läheb aga paljudele peale. Naine teenib nüüd platvormile postitatud intiimsete piltidega 150 000 dollarit kuus. 

Kuidas aga keegi lapsevanematest üldse Crystali alastipildid avastas? Muidugi sattus naise erootikalehele üks isa, kelle laps käis koos Crystali poegadega koolis. Jutud levisid kulutulena ning peagi soovisid paljud lapsevanemad, et Crystali pojad nende lastega enam samas koolis ei käiks. 

Asja ei teinud paremaks see, et Crystali lapsed käisid katolikus koolis. Rühm lapsevanemaid hakkas saatma Crystali pilte anonüümselt nii direktorile kui ka kirikutegelastele. 

Naise sõnul on tema pojad kooli otsuse tõttu kurvad, kuid ei tea täpselt selle tagamaid. Nad teavad vaid niipalju, et otsus on seotud sellega, et «ema on internetis modell».

Crystal loodab, et tema läbielamised julgustavad naisi üksteise vastu sõbralikum olema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles