KUMMALINE ⟩ Juutuuber nägi väidetavalt ette 2020. aastal lahkunud kuulsuste surma

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ 2020 Vision

Sotsiaalmeedias lööb laineid Youtube´i kanal 2020 Vision, kes väidetavalt ennustas ette kõigi 2020. aastal lahkunud kuulsuste surmakuupäevad. Videod postitati internetiavarustesse aastal 2017. 

Videotes ennustati väidetavalt ette korvpallur Kobe Bryanti, näitleja Chadwick Bosemani ja Sean Connery surma. Tähelepanelikumad on täheldanud, et videotes ei ole välja toodud armastatud Ameerika näitlejatari Naya Riverat, kes vaid 36-aastaselt siit ilmast lahkus. Kui inimese surmapõhjuseks oli COVID-19, siis lisati video pealkirja ka viirust sümboliseeriv emotikon. Kes kontot eestveab, ei ole teada. 

Alguses kõiki pahviks löönud videod hammustati aga kiirelt läbi. Nutikamad seletasid, kuidas kanali looja jättis mulje, et aastaid tagasi postitatud videod nägid ette 2020. aastal lahkuvaid kuulsusi.

Kummalisel kombel tekkisid aga paar päeva tagasi videoplatvormile uued videod, seekord 2021 aasta ennustustega ja videod on juba avalikud. Klippidest käivad läbi tuntud nimed, nagu tõsielustaar Kim Kardashian, endine Ameerika president Donald Trump ja legendaarne lauljatar Madonna. 

Videod on kogunud sadu tuhandeid vaatamisi, kuid inimesed mõistavad, et kogu süsteem on klikkide peale ülesse ehitatud ja mingit tõepõhja kogu skeemil siiski pole. Mitmed vaatajad on läbi kamminud kogu kommentaariumi ja kiirelt sai selgeks, et vanu kommentaare aastatest 2017-2019 videote all ei leidu. Sellest saab järeldada, et videod olid algusaastatel privaatsed. 

Kuigi kogu olukord on väga kõhedusttekitav, siis on asjale aga igati loogiline seletus. Kasutaja postitas aastal 2017 mitu ligi 30-minutilist videot, millest käis läbi sadu kuulsuste nimesid. 

Kui mõni kuulsus elavate seast lahkus, lõikas mees videost välja kõik üleliigse ja alles jäi vaid üks kuupäev ning nimi. Seejärel tehti video avalikuks, selgitab King Benny Garcia oma videos, mis on kogunud pea 300 tuhat vaatamist. 

@unpopularnotes

The YouTube channel that guesses the deaths of the celebrities. #guess #celebrities #2020vision #creepyfacts #scarystories #foryou

♬ Stranger Things (Main Theme) - I Love TV Themes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles