Kanye West üritas väidetavalt maha müüa Kim Kardashianile ostetud ehted

Elu24
Copy
Kim Kardashian ja Kanye West.
Kim Kardashian ja Kanye West. Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix

Kanye West (43) üritas väidetavalt maha müüa kõik ehted, mis ta oli Kim Kardashianile (40) paar päeva enne lahutust ostnud. 

Lahutuse üle spekuleeriti juba varem, kuid Kim Kardashian andis asjale ametliku käigu möödunud nädalal, 19. veebruaril. Kuulduste järgi ei elanud paar juba mõnda aega koos. 

«Viimase paari nädala jooksul üritas Kanye West maha müüa ehteid, mis ta oli soetanud kahelt kõige kallimalt juveliirilt,» rääkis allikas The Sunile. Allika sõnul teadsid Kanye sõbrad juba ammu, et lahutus on tulekul. Kanye soovis siiski väga Kimiga kokku jääda, kuid naine oli abieluga juba lõpparve teinud. 

«Kuigi mees lõppude lõpuks siiski ehteid maha ei müünud, rääkis ta, et ta ei taha, et miski talle minevikku meenutaks,» rääkis allikas. Mees ei soovi, et teda Kardashianide kaubamärgiga kuidagi seostataks. 

«Kimi ja Kanye vahel pole mingit draamat. Naine on vaid pettunud, et nad ei suutnud leida lahendust, kuidas abielu jätkata,» kirjutas The People. Allika sõnul tundis Kim, et Kanye ei ole valmis vaeva nägema ja kompromisse tegema. Paaril on abielust neli last: seitsmeaastane North, viieaastane Saint, kaheaastane Chicago ja vaid üheaastane Psalm. Teadaolevalt üritab paar laste nimel häid suhteid hoida ja lapsed üheskoos üles kasvatada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles