Hüvasti, «Kaks kanget LIVE»! Jõekalda ja Margna said uue saate, kus peavad ka laulma

Elu24
Copy
Teet Margna uues telesaates «Suur pühapäev».
Teet Margna uues telesaates «Suur pühapäev». Foto: TV3

Aastaid Kanal 2s jooksnud ja seejärel TV3 eetrisse kolinud meeleolukas Jõekalda ja Margna nädalalõpusõu sel kevadel enam ei jätka. Armastatud telenäod hakkavad vedama hoopis uut muusikalist mängusaadet.

Sel pühapäeval jõuab TV3 eetrisse «Suur pühapäev», mida juhib Karl-Erik Taukar ning kapteniteks on Kristjan Jõekalda ja Teet Margna.

«Kaptenid Kristjan Jõekalda ja Teet Margna on niivõrd hea kooslus, et sellises seltskonnas oma telekevad veeta on igatahes rõõmustav,» kiidab Taukar.

TV3 lubab, et «Suurde pühapäeva» jagub nuputamist, nalja, üllatusi ja palju muusikat. Igas saates võtavad laulu üles nii võistlejad ja kaptenid kui ka Karl-Erik Taukari bänd, Eleryn Tiit ja Inga Tislar.

Taukari sõnul on saate keskmes viktoriin, mis tekitab hasarti ja paneb mõtte liikuma. «Loomulikult on väga oluline roll ka muusikal, mis loob igal pühapäevaõhtul uueks algavaks nädalaks õige meeleolu,» märgib saatejuht.

Kristjan Jõekalda uues telesaates «Suur pühapäev».
Kristjan Jõekalda uues telesaates «Suur pühapäev». Foto: TV3

2014. aastast juhtisid Margna ja Jõekalda reedeõhtust jutusaadet «Nädalalõpp Kanal 2ga», mis kestis kümme hooaega. Seejärel kolis saade TV3 ekraanile, kus võeti nimeks «Kaks kanget LIVE».

Kuigi «Kaks kanget LIVE» sel hooajal ei jätka, pole «Suur pühapäev» ainus teleprojekt, kus Jõekaldat ja Margnat näha saab. Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse ka reisisaade «Kaks kanget Tansaanias».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles