Ron Nõmme särk maandus ühe kuuma onlyfansitari seljas, kuid see polegi Merylin Nau!

Elu24
Copy

Hiljuti sisulooja Merylin Nauga kihlunud hurmur Ron Nõmm tegutseb agaralt oma uue rõivabrändi kallal. Üllatuslikult ei reklaami RonnyG tooteid mitte südamedaam Merylin, vaid hoopis üks teine OnlyFansi piiga.

Eelmisel nädalal rabas avalikkust uudis, et tõsielustaar ja suunamudija Merylin Nau kavatseb leivad ühte kappi panna tuntud naistemehe Ron Nõmmega ning on andnud talle juba jah-sõna. «Ron on ennast kätte võtnud ja teeb tööd oma brändi nimel,» kiitis Merylin oma kihlatut.

Veebruari alguses käis Ron oma brändi tutvustamas «Duublis», kus teatas, et on nüüd disainer. «Bränd on olemas, eks selle brändiga tuleb ju tegeleda, see võtab aega. Ma olen seda brändi siin sünnitanud viimased kaks kuud,» rääkis mees.

Kui tol hetkel tooteid veel kodulehel müügis polnud, siis nüüd on saadaval RonnyG kirjaga punane T-särk ja kuldsõrmus, mis maksab 999 eurot.

Ühe Roni T-särgi on selga tõmmanud Eesti onlyfansitar, kes tutvustab end nimega Marilyn Monroe. Õigemini on instapildile tabatud hetk, kui särki veel korralikult seljas pole.

Kuuma klõpsu juurde jättis oma märgi maha ka Ron, kes kommenteeris pildi alla: «OMG ???». Fotot saab näha SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles