PILDID ⟩ Siberi nukuke tahab oma hiigelrindu äri otstarbel veelgi suurendada

Elu24
Copy
Anastasia Doll.
Anastasia Doll. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Tjumenist pärit venelanna Anastasia Doll on eelmisest koroonakevadest saati kulutanud ilukirurgiale pea 345 000 eurot, kuid on oma barbieliku välimuse abil kaks korda sama palju tagasi teeninud.

Londonis elav 25-aastane venelanna kasutas pandeemiaaegset onlyfansibuumi nutikalt ära ja investeeris oma kehasse, vahendas pressat.net.

Anastasia Doll.
Anastasia Doll. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Nukuliku väljanägemise järgi nime võtnud Doll tegi mitu rasvaimu, kohendas põsesarnu, käis viiel ninaopil ning lasi panna spetsiaalselt tema jaoks tehtud pepu- ja rinnaimplantaadid. Pandeemiaaegne kodus passimine andis talle hea võimaluse operatsioonidest rahulikult taastuda. Siiani on Doll välimuse peale kulutanud 300 000 naela ehk pea 345 000 eurot.

Sellest naisele aga ei piisa. «Ma tahan rindu veel suurendada, mu fännid on mind julgustanud,» ütles Slovakkia Playboy kaanel olnud modell, kes tegi mullu ka oma esimese lesbipornofilmi.

Anastasia Doll.
Anastasia Doll. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Tohutu investeering on vilja kandnud, kuna Doll on teeninud OnlyFansis aastaga üle kahe korra rohkem, kui ta lõikuste peale kulutas. Naine usub, et kui laseb endale veel suuremad rinnad panna, kasvab kasum veelgi.

Vallatud OnlyFansi pildid tõid kaasa aga teise mure. Instagram pani paljastava sisu pärast kinni Dolli ametliku konto, mida jälgis üle poole miljoni kasutaja. Modell muretseb, et seetõttu läheb ka äri luhta. «Vihkajad tahavad mind hävitada,» põrutas Doll. Nüüd üritab onlyfansitar kinnipandud kontot tagasi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles