MEENUTUS ⟩ Jüri Pootsmanni võistluslugu ei olnudki Eesti Laulu jaoks kirjutatud

Elu24
Copy
Eesti Laul teine poolfinaal. Jüri Pootsmann.
Eesti Laul teine poolfinaal. Jüri Pootsmann. Foto: Raul Mee

Jüri Pootsmann (26) osaleb Eesti Laulul looga «Magus melanhoolia». Mees kirjutab Instagramis, et lugu valmis juba paar aastat tagasi ja ei olnudki algul eurolooks mõeldud. 

Jüri Pootsmanni sõnul valmis tema võistluslugu «Magus melanhoolia» juba kaks aastat tagasi koostöös Jana Hallase, Joonas Mattias Sarapuu ja Aliskyga. «Esmane eesmärk ei olnud kirjutada eurolaulu, vaid lugu minu tulevasele albumile,» kirjutab mees.

Ta tundis alguses, et lugu pole veel päris küps. «Peale esmast hoovõttu saata see Eesti Laulu konkursile tundsin, et ei ole veel valmis, ja suuresti tänu isolatsiooniperioodile jõudsin järeldusele, et soovin, et see lugu kõlaks suurel laval,» meenutab Jüri. Kuigi ka teistel lavadel pole midagi viga, kujutas ta ette, kuidas see lugu suures kontserdisaalis kajaks. 

«Olen nii tänulik, et olete selle loo hästi vastu võtnud ja kuigi publikut saalis ei olnud, tunnetasin kõigi energiat siiski vastu ja olen tagasisidest väga liigutatud,» lõpetab Jüri postituse. 

Jüri Pootsman astub 6. märtsil Eesti Laulu finaalis üles kaheksandana. Mitu kihlveokontorit on ennustanud Jüri Pootsmanni ka Eesti Laulu võitjaks! 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles