Rannamaja-Hannal on koroona: kõik algas megasuure peavaluga

Getter Trumsi
, Reporter
Copy

Tõsielusarjast «Rannamaja» tuntud Hanna Pärtel avaldas laupäeva hommikul sotsiaalmeedias, et on teinud koroonaviiruse testi ja see osutus positiivseks.

«Rannamaja» teises hooajas osalenud Hanna Pärtel jagas 27. veebruari pool kümme hommikul tehtud kuvatõmmist Digiloo kodulehelt. Instagrami lugudesse postitatud kuvatõmmisel on näha Hanna koroonatesti positiivset tulemus.

«Ma tahaks jälle maitseid tunda,» kirjutas Hanna postituse juurde. See viitab sellele, et neiul on kadunud maitse- ja lõhnameel – see on üks peamine koroonaviiruse sümptom.

Hanna avaldas Elu24-le, et esimesed sümptomid tekkisid tal mõnda aega tagasi. «Kõik algas megasuure peavaluga. Alguses arvasin, et see on lihtsalt järjekordne migreen,» kirjeldas Hanna, «aga kolm päeva hiljem kadusid ära lõhn ja ka maitsed. Siis sain aru, et tegu võib olla koroonaviirusega.»

Pärast seda tegi Hanna testi ja täna tuli ka kinnitus. «Enesetunne on olnud kogu aeg hea ja polegi olnud tunnet, nagu oleksin haige,» täpsustas Hanna. Tema ainsad sümptomid on peavalu, kerge köha ning lõhna- ja maitsemeele kadu.

Nüüd on Hanna koos korterikaaslasega isolatsioonis. Kahjuks ei tea tõsielustaar, kust ta koroonaviiruse sai. «Oleme terve selle aja koos olnud ja nüüd istume mõlemad isolatsioonis. Ma ei tea, kust ma selle viiruse endale sain, sest olen kogu aeg kodus olnud ja väljas käin ainult siis kui väga vaja,» tõdes ta lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles