VIDEO ⟩ Toidupoes reeglit eiranud naine võttis maski asemel hoopis stringid appi

Elu24
Copy
Lõuna-Aafrikas maskita poodi läinud naisterahvas võttis appi oma stringid.
Lõuna-Aafrikas maskita poodi läinud naisterahvas võttis appi oma stringid. Foto: Kuvatõmmised Youtube'i videost/Elu24 kollaaž

Meediasse on jõudnud kaadrid ühest Lõuna-Aafrika toidupoest, kus maskita poekülastaja paluti panna mask ette või poest lahkuda. Tundub, et naisel maski käepärast ei olnud, sest mõni hetk hiljem tõmbas ta stringid jalast ja pani need endale ette.

Kentsakas vahejuhtumi tabas pealtnägija, kes maskita poekülastajat filmis. Nimelt palus toidupoe turvatöötaja naiselt, et ta paneks maski ette või lahkuks poest.

Täidetud toidukäruga juba järjekorras seisnud naine ei plaaninud aga poest lahkuda ja otsustas võtta appi oma stringid.

Kleiti kandnud naine võttis kergusega oma stringid jalast ja sättis need endale siis pähe. «Rahul?» küsis ta sarkastiliselt ja pani pöidlad püsti. Tundub, et ta sai poekülastajatelt positiivse vastuse, sest ta jäi järjekorda seisma. 

Üks järjekorras olnud naisterahvas kiitis stringe maskina kasutanud naist takka ja lisas: «Hästi tehtud.» Olukorda filminud pealtnägija oli aga šokeeritud: «Püha jumal.»

Videoklippi jagati Facebookis, kus paljud maskita poodi läinud naist kritiseerisid, vahendab Daily Star. «Püsi kodus ja osta netipoest, kui sulle maskikandmine ei meeldi,» kostis üks ja teine lisas, «meil on tõsine viirus ja ta arvab, et stringid päästavad teda.» 

Möödunud aasta detsembris teatas Lõuna-Aafrika president, et avalikus kohas maskita viibimine on kriminaalkuritegu. Süüdimõistmisel ootab maskita elanikku rahatrahv või kuni kuuekuune vanglakaristus, või mõlemad korraga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles