Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PRANTSUSE PIIGAD Kaksikõdedel ei püsi Instagramis riided üldse seljas

Elu24
Copy

Prantslannadest kaksikõdedel Paulinel ja Mathildel on Instagramis kokku ligi 15 miljonit fänni. Viimasel ajal on aga kaksikute sotsiaalmeedias märgata trendi: kavalalt Instagrami tsensorit vältivatel noortel neidudel ei püsi riided üldse seljas.

Lummavad kaksikõed Pauline ja Mathilde Tantot on Instagrami tsensoritest kavalalt mööda hiilinud juba kuid. Möödunud aasta mais vahendas Elu24, et noored neiud tõestasid, et tegelikult pole suurt trikitamist vajagi. Instagrami tsensorid ei võta nibupilte maha, kui rinnad on vaid särgiga kaetud. Ja nagu instaõdede toonane pilt tõestas, pole seejuures isegi oluline, et see särk midagi ära varjaks.

Nüüdseks on prantslannadest kaksikõed oma paljastavate fotodega veelgi kaugemale läinud. Viimasel ajal on mõlema kontol märgata fotosid, kus neiud on puhta paljad ja varjavad strateegiliselt Instagramis keelatud kehaosi.

Eriti aktiivselt heidab oma viie miljoni fänni rõõmuks riideid seljast Pauline, kes on sel aastal juba pea viiel pildil täiesti alasti. Mõne foto puhul jätab Pauline jalga stringid, mis eriti palju tema kehakumerusi ei kata.

Pauline kaksikõde Mathilde, kellel on üle üheksa miljoni jälgija, postitab alasti fotosid vähem, kuid ka tema on viimase kolme päeva jooksul kahel korral Instagrami fotoks riided seljast heitnud. Enne seda kostitas ta sarnase fotoga oma fänne möödunud aasta sügisel, nii oktoobris kui ka septembris.

Muidugi jätkavad mõlemad ka Instagrami rinnanibu tsensori ülekavaldamisega. Läbipaistvaid särgikesi, kleidikesi ja rinnahoidjaid on mõlemal neiul küllaga ning nendes tehtud pilte näeb nende Instagramis üpris tihti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles