VOT KUI TORE ⟩ Suunamudijal Triinu Liisil on üllatav seos Tartu kuulsa skulptuuriga!

Elu24
Copy
Triinu Liis McNairn ja "Isa ja poeg" skulptuur.
Triinu Liis McNairn ja "Isa ja poeg" skulptuur. Foto: Margus Ansu / Tartu Postimees, Triinu Liis McNairn

Suunamudija Triinu Liis McNairn jagas Instagramis armsat fotot, millel tema poeg hoiab skulptuuril «Isa ja poeg» käest kinni. Foto kirjelduses avaldab naine ühe huvitava fakti. 

Pildi pealkirjaks kirjutas Triinu Liis McNairn: «Kris Stefan oma vanaonu ja vanavanaisaga ?.» Suunamudija kinnitab kommentaariumis, et see pole nali, vaid Küüni tänava skulptuur on tõesti ta poja sugulastest inspireeritud. 

Elu24 uuris Triinu Liisilt, kas tema poeg on tõepoolest andeka skulptoriga suguluses. «Antud skulptori puhul on tõesti tegu minu poja vanaonu ja vanavanaisaga (lapse isa poolt),» räägib Triinu Liis. «Vanaonu on tänaseni minu lapse elus,» lisab ta. Vanaonu järgi valmistati tuntud skulptuuril kujutatud poeg.

Skulptuur «Isa ja poeg» sümboliseerib eri põlvkondade suhet, kus lapsed üha enam vanematest üle kasvavad. Skulptuuri valmistas 1988. aastal lahkunud Ülo Õun. Skulptori lese Inara Õuna järgi kujutab teos skulptorit ennast ning nende poega Kristjanit, kui poeg oli pooleteiseaastane, kirjutab Puhka Eestis. 

Triinu Liis McNairni poeg Kris Stefan ja Küüni tänava skulptuur «Isa ja poeg».
Triinu Liis McNairni poeg Kris Stefan ja Küüni tänava skulptuur «Isa ja poeg». Foto: Instagram/Triinu Liis McNairn
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles