GALERII ⟩ Vaata, milline maagiline seltskond osaleb uues «Eesti selgeltnägijate tuleproovis»

Spekter
Copy

Täna õhtul kell 20 alustab TV3 müstilise telesaate «Eesti selgeltnägijate tuleproov» uus hooaeg, kus juba tuntud maagid, nõiad ja selgeltnägijad hakkavad endile õpilasi otsima.

«Sarja uus hooaeg tuleb erakordselt põnev, sest vaatajatele läbi erinevate tulepoovide juba tuttavaks saanud parimad nõiad, maagid, šamaanid ja selgeltnägijad hakkavad nüüd endile väärikat järelkasvu otsima. Saatejuht Eve Kallaste sõnul annavad kogenud õpetajad Eestimaa inimeste kummalisi, müstilisi, aga ka traagilisi lugusid lahti harutades innukatele algajatele edasi nende endi erilisi oskusi ja maagilisi saladusi,» seisab saate tutvustuses.

«Eesti selgeltnägijate» tuleproovi uuel hooajal osalevatest tuntud tegijatest on väljakutseks valmis saate varasematest hooaegadest tuntud Anzori, Evald, Geit, Ervin, Fekeli jpt. Kõik uue hooaja ülesanded, mis lahendamist nõuavad, võetakse ette koos õpilastega, kelle seas lubatakse olevat «tähti, mis löövad särama eredalt ja võimsalt».

«Läbi erinevate saadete jälgime, kuidas värsked nõiaõpilased juhendajate käe all kummalisi sündmusi lahti harutades end üha uuesti ja uuesti proovile panevad. Kuni selgub üks – see, kelle andekus ja sihikindlus on nii muljetavaldavad, et ta võib algava hooaja lõpusaates end seniste võtjatega võrdsena tunda,» selgitab Eve Kallaste.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel esimesed 60 päeva kogu teenus tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles