Triinu Kivilaan õrritab: aastaid Šveitsis elanud ninja-tüdruk lendab musavideo võteteks Tallinna

Elu24
Copy
Taasühineb Vanilla Ninja 2005. aasta koosseis.
Taasühineb Vanilla Ninja 2005. aasta koosseis. Foto: Liis Treimann/Postimees Grupp

Vanilla Ninja tüdrukud teatasid sügisel, et tulevad pärast enam kui kümme aastat kestnud pausi taas kokku. Maarja Kivi asendusliikmena bändi tulnud Triinu Kivilaan tilgutas värskeimat teavet: ninja-tüdrukud lähevad peagi võttesse!

Mullu novembris teatati, et Vanilla Ninja tuleb pärast pikka pausi taas kokku ning annab välja uue albumi. Ootamatult taasühines bändiga Triinu Kivilaan, kellest sai 2004. aastal Maarja Kivi asemel ansambli neljas laulja.

«See tähendab, et pärast 15 aastat oleme koos David Brandesega töötanud uue muusika kallal ja erilise üllatusena on Triinu taas bändiga liitunud!» teatas Piret Järvis-Milder Instagramis. Ülejäänud liikmed on bändi algsest koosseisust: Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska.

Aastaid Šveitsis elanud Kivilaan paljastas Vanilla Ninja ametlikule Instagrami kontole postitatud videos, et ootab lennujaamas reisi Tallinna, kuna peagi algavad muusikavideo võtted. «Ma olen üsna põnevil, kuna sellest on kaua aega möödas, üle 16 aasta, nagu te teate. Püsige lainel ja püsige terved, näete meid varsti,» rääkis lauljatar, kes lahkus bändist 2005. aastal.

Ülejäänud ninja-tüdrukud tegutsesid triona edasi 2008. aastani. Kuurmaa selgitas kaks aastat tagasi Elmari hommikuprogrammis, et ansambli tegevusele tõmbasid kriipsu peale kahe plaadifirma kohtuvaidlused. «Meil polnud õigust esitada isegi oma hittlugusid. Kogu see olukord venis ja seega vajus ka bändi tegevus ära,» rääkis Kuurmaa ning lisas, et ametlikult pole laiali mindudki.

Tänavusel Eesti Laulul abikaasa Egert Milderile pöialt hoidev Piret Järvis-Milder avaldas saates, et Vanilla Ninja uus plaat peaks nägema ilmavalgust selle aastanumbri sees. «Meil on salvestatud kuus või seitse lugu. Esimene singel tuleb välja lähikuudel,» lisas ta.

Posted by Triinu Kivilaan on Laupäev, 27. veebruar 2021

Järvis-Milder kommenteeris ka seda, kas Vanilla Ninja pürgib tulevikus uuesti Eurovisioonile. «Vat ei tea, ei saa välistada tõepoolest enam,» jäi ta salapäraseks. Ninja-tüdrukud, nende hulgas Kivilaan, esindasid 2005. aasta lauluvõistlusel Šveitsi ning said looga «Cool Vibes» finaalis kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles