KUULA ⟩ Koos Stefaniga uue loo avaldanud Liis Lemsalu: see on alles eelmäng!

Elu24
Copy
Liis Lemsalu ja Stefan.
Liis Lemsalu ja Stefan. Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Lauljad Liis Lemsalu ja Stefan andsid välja ühise suvehõngulise loo «Doomino». Eriliseks teeb selle tõsiasi, et muusika ja sõnade autorid on noored ise ning ühtlasi on see Stefani esimene eestikeelne singel!

Laulja Liis Lemsalu tõdeb, et taolist lugu ei ole tal soolokarjääri jooksul varem olnud. «See on teistsuguse kõlaga,» avaldas Liis ja jätkas: «Siin on elemente, mis on minu jaoks väga põnevad ning mängulised ja mida ma olen alati tahtnud katsetada, kuid kunagi pole selle jaoks olnud õiget pinnast.»

«Doomino» sündis Liisi sõnul koos Stefaniga kiirelt. «Stefaniga klappis meil kohe hästi ning koos loo kirjutamise protsess läks väga kiirelt. Ta on üks ääretult andekas laulukirjutaja, kelles on palju talenti ja mul on suur heameel, et me saame ühise loomingu kuulajateni tuua.»

Kuigi lugu kirjutati valmis kiiresti, siis stuudios lihviti seda mitme hittloo taga peituva produtsendi Vallo Kikase käe all päevi ja öid. «Liis ja Stefan pöördusid minu poole eelmise aasta sügisel ideega koos lugu teha ning kuna mõte tundus koheselt vahva, siis varsti saimegi stuudios kokku,» rääkis Kikas.

Varem stuudios koos musitseerinud Liis ja Stefan kuulasid koos Kikasega nende katsetusi, millest jäi sõelale kaks mõtet. «Valisime ühe välja ning sealt «Doomino» alguse saigi rääkis produtsent ja lisas: «Liisi ja Stefaniga koostöö oli neil rohketel ühistel tundidel äärmiselt tore!»

Vallo arvates on «Doomino» mõnus tantsulugu ja erineb Liisi ja Stefani varasemast loomingust. 

Liis on eesti keeles laulnud juba viis aastat, kuid Stefani jaoks on see esimene kord. ««Doominot» salvestades oli keele tõttu mõnus teistmoodi ärevus sees ja laulda oma esimest eestikeelset singlit koos väga andeka Eesti naisartistiga on mulle suur au,» rääkis laulja.

«Liis on väga soe ja sümpaatne inimene ning meil oli väga lõbus koos stuudios musitseerides aega veeta. See on mu senistest projektidest kindlasti üks lemmikuid, kõige teistsugusem ja ägedam, ning mul on väga hea meel teha koostööd nii kõrgel tasemel tiimiga,» tõdes Stefan.

Peale mõnusa koostöö üllatas Stefanit ka Liisi tegutsemiskiirus: «Kui me kirjutasime viisi, siis tuli Liis juba järgmisel päeval peaaegu valmis sõnadega.» Loo sõnade autorina lähtus Liis suurel määral unenägude maailmast. Mõneti innustas teda ka eelmine aasta, kui paljud kahtlesid, kas kõik need uskumatud sündmused on unes või ilmsi. 

Loo esmaesitlust kaua ootama ei pea, sest Liis ja Stefan astuvad «Doominoga» lavale juba sel laupäeval, 6. märtsil, Eesti Laulu finaalis. «See on alles meie eelmäng! Kuu jooksul ilmub «Doomino» parajalt crazy muusikavideo. Püsige lainel, sest see pole unes, vaid ilmsi,» muheleb Liis lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles