Muudkui musitavad: suusatamise MMil tuli avalikuks tuline armusuhe

Elu24
Copy
Rootslannad Maja Dahlqvist (paremal) ja Jonna Sundling võitsid Oberstdorfi MMil paarissprindis kuldmedali.
Rootslannad Maja Dahlqvist (paremal) ja Jonna Sundling võitsid Oberstdorfi MMil paarissprindis kuldmedali. Foto: Christof Stache/AFP/Scanpix

Rootsi suusatäht Maja Dahlqvist ei varja oma kiindumust USA murdmaasuusatajasse Kevin Bolgerisse. Paarike musitas ja kallistas Oberstdorfi MMi treeningradadel täiesti avalikult.

Teave armastusloost leidis tee avalikkuse ette, kui Rootsi väljaanne Aftonbladet avaldas video, kus paar Oberstdorfi treeningualal magusasti miilustas. Nad suusatasid teineteisele aeglaselt vastu, peatusid ning suudlesid.

«Ei tea, kas on veel midagi lisada, kõik on seda juba näinud,» ütles 26-aastane Dahlqvist Aftonbladetile.

Naine kinnitas oma suhet Bolgeriga. «Kahjuks ei näe me teineteist liiga tihti, sest oleme eri mullides, kuid see on siiski lõbus,» sõnas Dahlqvist.

27-aastane Bolger lisas, et praegu tuleb neil vaid värskes õhus kokku saada. 

Rootsi koondise juht Anders Byström sõnas, et paar tohib tõesti õues kohtuda. «Jah, nad võivad väljas kokku saada, kuid ma loodan, et mitte liiga lähestikku,» ütles Byström, pidades silmas koroonat. 

Paarike sai tuttavaks maailma karikavõistlustel.

Dahlqvist võitis Oberstdorfis koos Jonna Sundlingiga paarissprindis kuldmedali. Sprindivõistlusel 35. koha saanud Bolger oli esimene, kes rootslannat õnnitles. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles