VAATA VÄRKI Kameruni vutitähe poeg lõi 15 aastat hiljem samast situatsioonist värava sama vastase postide vahele

Elu24
Copy
Kameruni vutimees Etienne Eto'o Aafrika U20 tšempionaadil 20. veebruaril 2021.
Kameruni vutimees Etienne Eto'o Aafrika U20 tšempionaadil 20. veebruaril 2021. Foto: BackpagePix/Sports Inc/PA Images/Scanpix

Kameruni jalgpallikuulsuse Samuel Eto`o poeg Etienne Eto`o põmmutas Kameruni alla 20-aastaste koondise eest debüütmängus imelise kolli otse karistuslöögist.

18-aastase Eto´o värav Angola väravavõrku sündis Aafrika noorte meistrivõistlustel. Noore Eto`o isa Samuel skooris 15 aastast tagasi samasuguses situatsioonis värava ja samuti Angola väravasse.

Noor tulevikumees rääkis Kameruni vutiliidule antud usutluses, et isa on tema elu suuresti mõjutanud.

Samuel Eto`o 2014. aastal pärast sõprusmängus Saksamaaga Kameruni eest löödud väravat. 
Samuel Eto`o 2014. aastal pärast sõprusmängus Saksamaaga Kameruni eest löödud väravat. Foto: imago sportfotodienst/imago images / DeFodi/Scanpix

«Kuigi tean, et saavutada sama, mida isa saavutas, on äärmiselt raske, kavatsen teha kõvasti tööd, et tema tasemele jõuda. Ta on mind alati toetanud,» ütles Etienne Eto`o.

Kamerun langes Aafrika meistrivõistlustelt välja poolfinaalis, kui pärast penaltiseeriat jäädi alla Ghanale.

Etienne Eto’o on sündinud Hispaanias ning tal on nii Kameruni kui ka Hispaania kodakondsus. Hetkel mängib noormees Hispaania tugevuselt teise liiga klubis Oviedo Real, tõsi väljakule on ta seni saanud ainult noorte meeskonna eest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles