Täna kell 20.00 alustab ajakirjanik Eeva Esse meelelahutuslik ajakirjandussaade «ESSE», mis lahkab iga nädal ühte olulist ja ühiskonda mõjutavat teemat. Esimeses saates on teemaks valeuudised ja nende tagajärjed. 

Esimeses saates arutlevad valeuudiste tõsiste tagajärgede üle lamemaalane Hando Tõnumaa, SAPTK väljaande peatoimetaja Markus Järvi, peavoolumeediat esindab Kärt Anvelt ja valeuudiste tõttu kiusamise ohvriks langenud viroloog Irja Lutsar.

Hando Tõnumaa saates «ESSE»
Hando Tõnumaa saates «ESSE» Foto: Kanal 2

Saate produtsent on Tuuli Roosma. «Eeva Esse on viimaste aastate säravaim saatejuht, kellel pole olnud veel võimalust teha saadet, mis oleks täpselt tema nägu. Peab ütlema, et «ESSE» saate formaat saigi välja töötatud just tema jaoks,» ütleb Tuuli Roosma.

«ESSE» avasaade (vasakult): Markus Järvi, Kärt Anvelt, Eeva Esse ja Irja Lutsar
«ESSE» avasaade (vasakult): Markus Järvi, Kärt Anvelt, Eeva Esse ja Irja Lutsar Foto: Kanal 2

Iga nädal on saates fookus ühel teemal, mis parasjagu ühiskonnas säriseb. Terava sotsiaalse närviga Esse lubab saates käsitleda teemasid, mis teda tõsiselt põlema ajavad. «Meil on tegelikult jutusaade, väga tõsised teemad, aga läheneme nendele läbi huumori,» ütleb Eeva Esse. «Me võtame tõesti vägagi teravad teemad toorelt tükkideks lahti,» lubab Esse.

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs. Teenuse esimesed 60 päeva konto loomisel tasuta!

Kommentaarid
Copy