TOHOH! ⟩ Liis Lemsalut võis näha noorena Balti jaama tunnelis kerjamas (1)

Elu24
Copy
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan külastasid teisipäeval «Õhtu!» stuudiot, kuna muusikutel tuli välja värske singel «Doomino». Saates rääkis lauljanna mängu käigus toreda loo oma lapsepõlvest. 

Stefan Airapetjan kavatses teha mõne eestikeelse loo ja kelle muuga seda teha kui kauni lauljatari Liis Lemsaluga. «Doomino» sõnad kirjutasid Stefan ja Liis koos. Muusikud said endi sõnul palju inspiratsiooni möödunud aastast ja nende koostöö sujus laitmatult. 

«Doominoefekt, sündmuste jada,» ütlesid saatejuhid, kes said loost innustust, et korraldada väike võistlus. Saatekülalised pidid rääkima endast ühe loo ja saatejuhid pidid arvama, kas see on tõene või väljamõeldis. Stefan rääkis põneva loo, kuidas ta läks esinemisele bussiga ja hääletades. Kõheldi pikalt, kuid Stefani lugu osutus tõeseks.

Liis Lemsalu rääkis loo, kuidas ta kerjas sõbrannaga Balti jaama tunnelis. Tüdrukud tahtsid ühisele sõbrannale vahvat sünnipäevakinki osta, kuid neil ei olnud selleks raha. Kuna Liis käis WAF kooris laulmas, tuli tal mõte Balti jaama tunnelisse lõõritama minna. 

«Inimestele meeldis, inimesed andsid meile raha,» meenutab naine. «See oli tegelikult kerjuse koht ja ta lõugas meie peale ning märatses,» naeris Liis tagasi mõeldes. Lauljatari lugu polnud aga sugugi väljamõeldud, vaid täitsa tõsi. 

Kuula Stefani ja Liisi värsket lugu «Doomino»!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles