Tele-eetris abikaasa surma soovinud Tallinna härra jäi kodus vahele: ta teab ammu, et tahan temast lahti saada! (2)

Elu24
Copy
Tallinna vanahärra, kes soovis tele-eetris oma naise surma.
Tallinna vanahärra, kes soovis tele-eetris oma naise surma. Foto: Kuvatõmmis videost

Paar nädalat tagasi kohtas «Duubli» reporter Tuuli-Ann Freienthal tänavaküsitlust tehes vanahärrat, kes oli oma abielus niivõrd pettunud, et väitis end lausa abikaasa surma ootavat. Juhuslikult sattus Tuuli-Ann sama härraga taas kokku ning veendus, et kibestunud mehe arvamus pole muutunud.

16. veebruaril eetris olnud «Duubli» saates otsiti muu hulgas vastust küsimusele, milliste tuntud inimestega sooviksid eestlased abielluda. Kui enamik küsitletutest avaldas oma eelistuse meelsasti ja kõlasid paljude kuulsuste nimed, siis üks vanahärra ei tahtnud abielust üldse midagi kuulda. 

«Ohohoh, mina ei taha üldse abielu, ma ootan oma naise surma, kurat võtaks!» kostis vanahärra küsimuse peale. Reporter ei jätnud jonni: «No aga kui võiks nüüd ühe tuntud naise ette võtta?»

«Ei, mitte ühtegi! Mitte mingil juhul!» põrutas mees ja põhjendas oma seisukohta: «Naised on koormaks ainult. Mina tunnen, et naine on täiesti mõttetu elukas minu majapidamises.»

Reporter lootis mehelt ikka mingi nime välja pigistada: «No aga nüüd mõelge näiteks väga suurelt: Eesti staarid, maailmastaarid, Madonna, Anne Veski.» Paraku oli pingutus asjatu ja ajakirjanikul ei jäänud üle muud, kui leppida, et soovitud vastust ei tule.

«Loomulikult nägi. Ta teab ammu, et tahan temast lahti saada. Mis selles imelikku on?»

Kui reporter Tuuli-Ann sattus mõni nädal hiljem uuesti sama meest nägema, siis ei lasknud ta võimalust käest. Ta otsustas uurida, kuidas mehe abikaasa tema sõnavõtule reageeris ja ega ta kodus pahandada ei saanud. «Mina ei saanud pahandada,» kostis mees kohe. Kui ajakirjanik küsis, kas naine ikka nägi seda klippi, vastas vanahärra taas väga teravalt: «Loomulikult nägi. Ta teab ammu, et tahan temast lahti saada. Mis selles imelikku on?»

Ajakirjanik ei jätnud jällegi jonni ja uuris edasi, et kas naine tõesti mitte midagi ei öelnud. Selle peale sai mees vihaseks ja ei pidanud paljuks ka küsitlejat solvata: «Kuulge, ma ei saa aru, miks te olete siuke pealetükkiv ja agressiivne nagu k*rat mingi odav prostituut. Lõpetage see jama siin!»

Vaata toimunut ka videopildis!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles