NÄDALA KAVA ⟩ 10 kirgi ja põnevust kütvat filmi, mida sel nädalal telekast vaadata

Spekter
Copy
Taron Egerton filmis «Robin Hood» (Robin Hood, 2018)
Taron Egerton filmis «Robin Hood» (Robin Hood, 2018) Foto: Filmikaader

Kinod on kinni, aga Eestis levivate televõrkude avarusest leiab hulgaliselt vaatamist iga filmisõber. Siin on 10 filmi, mida sel nädalal telekast nautida.

Vaata filme otse ja 14 päeva järele Apollo TVs. Konto loomisel teenus 60 päeva tasuta!

«Külmunud maa» (The Frozen Ground, 2013) 

K 03.03 Kanal 12 Vaata filmi Apollo TVs.

Krimidraama. Peaosas Nicolas Cage. Filmi stsenaarium põhineb tõsielusündmustel, kus Alaska naisi hoidis hirmu all sarimõrvar Robert Hansen. Sarimõrvar Robert Hansen tappis 1980ndate aastate alguses 17-21 noort naist, kelle laibad ta mattis Alaska metsikusse loodusesse. Naabrid kirjeldasid teda kui korralikku pereisa, kellel oli oma pagariäri ja kes vabal ajal tegeles jahiga. Iga politsei katse sarimõrvar kinni püüda lõppes fiaskoga ning tänu sellele sai mees tabamatult 13 aastat tegutseda. Ainuke inimene, kes kunagi ei loobunud mõttest seda kiskjat tabada, oli politseiseersant Jack Halcombe. Seersant Halcombe ühedab jõud sarimõrvari käest põgenema pääsenud noore neiuga, kellega koos valmib plaan mehe võrku püüdmiseks. Selles keerulises malemängus käib mäng elu ja surma peale. Kas neil õnnestub maniakk tabada? 

«Väike teene» (A Simple Favor, 2018)

K 03.03 Filmzone+ Vaata filmi Apollo TVs.

Stiilne krimikomöödia. Film jutustab vlogijast Stephaniest (Anna Kendrick), kes tahab teada tõde, miks ta parim sõber Emily (Blake Lively) järsku nende väikelinnast kadus. Stephaniele asub appi Emily abikaasa Sean. Stiilne põnevik on täis pöördeid ja reetmisi, saladusi ja paljastusi, armastust ja truudust, mõrva ja kättemaksu.

«Lõbusõit» (Joy Ride, 2001)

N 04.03 Filmzone Vaata filmi Apollo TVs.

Action-põnevik. Peaosas «Kiirete ja vihaste» varalahkunud staar Paul Walker. Pärast esimese kursuse lõppu kavatseb üliõpilane Lewis Thomas (Walker) sõita läbi USA koos oma unistuste tüdrukuga. Lewise romantilise plaani rikub ära vanem vend Fuller, kes järjekordselt abi vajab ning siis viienda rattana kaasa jõlgub. Alatasa pahandustesse sattuva Fulleri mõte on ka nali ühe veoautojuhi kulul, mida poisid vana lühilainesaatja abil teeb. Keegi neist aga ei aima, kui isiklikult sünge autojuht asja võtab.

«Irratsionaalne mees» (Irrational Man, 2015)

N 04.03 Filmzone+ Vaata filmi Apollo TVs.

Romantiline komöödia. Filosoofiaprofessor Abe Lucas (Joaquin Phoenix) on emotsionaalne ahervare, kes ei suuda elust kuidagi mingit mõtet ega rõõmu leida. Peatselt pärast väikelinna kolledžisse tööle asumist tekib Abe'il suhe kahe naisega: üksiku professori Rita Richardsiga (Partker Poesy), kes ihkab päästmist õnnetust abielust, ja oma parima õpilase Jill Pollardiga (Emma Stone), kellest saab tema lähedasim sõber. Režissöör Woody Allen.

«Telefoniputka» (Phone Booth, 2002)

R 05.03 Filmzone Vaata filmi Apollo TVs.

Krimipõnevik. New York. 12 miljonit inimest. 22 miljonit telefoni. Miljard kõnet päevas. Stu Shepard (Colin Farrell) on selles keevas katlas tegutsev avalike suhete korraldaja, kes peab end suureks tegijaks, omaenda universumi valitsejaks. Mees, kes teeb ja tahab kõike nii nagu ta ise õigeks peab. Aga täna on keegi ta välja valinud. Vastates telefoniputkas helisevale telefonile, teatab hääl toru teises otsas Stule, et ta on sihikule võetud ning et kui ta peaks toru hargile panema või kellelegi kõrvalisele isikule käimasolevast kõnelusest teatama, siis ta sureb. Sellest saab alguse tema elu kõige luupainajalikum päev, mis seab lisaks Stule ohtu veel mitme inimese elu.

«Turvamees» (Security, 2017)

R 05.03 Kanal 12 Vaata filmi Apollo TVs. 

Märulipõnevik. Eddie Deacon (Antonio Banderas) on psüühilise traumajärgse stressihäire all kannatav veteran. Ta läheb kaubanduskeskusesse turvameheks, et eluga jälle järje peale saada. Ta töö on üsna üksluine, kuni ükskord kaubanduskeskusesse jõuk, kes jälitab üheteistkümneaastast tüdrukut et ta ära tappa, sest ta on tunnistaja nende jõledatele tegudele. Eddie oma meestega peab olukorra lahendama.

«Robin Hood» (Robin Hood, 2018) 

L 06.03 Filmzone Vaata filmi Apollo TVs.

Arvate, et teate ajatut legendi, kuid sellist Robin Hoodi pole enne nähtud! Uudse lähenemisega ja läbivalt tempokas seiklusmärulis tõstab Robin Hood (Taron Egerton) esmakordselt mässu korrumpeerunud kuningriigi vastu. Näha saab tõetruid lahinguid, vingeid võitlusstseene, ootamatut sõprust ja ajatut romantikat. Ühes samasuguste sõjahaavadega mauri ja endise vaenlase Johniga (Jamie Foxx) saab Robinist kapuutsiga tasuja, kes rahva heaolu tagamiseks vägevaid ründab.

«Kuninga kõne» (The King's Speech, 2010)

L 06.03 Kanal 12 Vaata filmi Apollo TVs.

12 Oscarile nomineeritud ja neist 4 võitnud ajalooline draama. Lugu mehest (Colin Firth), kellest sai kuningas George VI, kuninganna Elizabeth II isa. Pärast seda, kui tema vend Edward (Guy Pearce) troonist loobub, tõuseb George, hüüdnimega Bertie, vastu tahtmist Ühendatud kuningriigi etteotsa. Bertie, kes kannatab kogelemise all ning keda ei peeta sugugi vääriliseks kuningaks, saab abi Lionel Logue’ilt (Geoffrey Rush), ebatavaliste võtetega kõneterapeudilt. Ootamatute kõnetehnikate ja ebatõenäolise sõpruse abil leiab Bertie kindla hääle ning viib riigi söakalt sõtta. Film ei sobi alaealistele.

«Snowpiercer» (Snowpiercer, 2013) 

P 07.03 Filmzone Vaata filmi Apollo TVs.

Oscari-filmi «Parasiit» lavastaja Bong Joon Ho ulmemärul, mille alusel vändati eelmisel aastal ilmunud menukas telesari. Filmi tegevus toimub tulevikus, kui nurjunud katse peatada globaalne soojenemine põhjustab jääaja, mis tapab kõik elanikud peale nende, kelle elukohaks on «Snowpiercer» – maailmas ringi kihutav rong, mida hoiab sõidus püha igiliikur-mootor. Rongi peal kujuneb välja klassisüsteem, aga revolutsioon ei ole enam kaugel. Filmis mängivad suurepärased näitlejad: Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton jt

«Nagu öö ja päev» (Knight and Day, 2010)

P 07.03 Kanal 2 Vaata filmi Apollo TVs.

Tempokas märulikomöödia salaagendist (Tom Cruise), kes saadeti missioonile, mis pidigi lõppema läbikukkumisega. June Havens (Cameron Diaz) on naine, kes leiab end seismas kahe leeri vahel: ühel pool on salapärane agent, kellega koos ta elab üle lennuõnnetuse, vastas aga need, kes olevat ta süüdi lavastanud. Samal ajal, kui saatuse poolt kokku viidud paar mööda maailma kihutades reetmiste rägastikust pääseda püüavad, saavad nad aru, et neil on võimalik loota ainult teineteisele.

Vaata filme otse ja 14 päeva järele Apollo TVs. Konto loomisel teenus 60 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles