Britney Spears avaldas põhjuse, miks ta oma teismelisi poegi ühismeedias ei näita

Elu24
Copy
Beitney Spears koos oma vanema poja Sean Prestoniga 2013. aastal.
Beitney Spears koos oma vanema poja Sean Prestoniga 2013. aastal. Foto: Media Punch/UNIMEDIA/SIPA/Scanpix

Möödunud nädalal pakkus palju kõneainet haruldane foto Britney Spearsist koos oma teismeliste poegadega. Spearsi pojad on aastaid avalikkusest eemale hoidnud ja popstaar ei ole neid sotsiaalmeedias näidanud. Nüüd selgitas Spears, miks see nii on.

Britney Spears postitas märtsi alguses Instagrami foto, mida paljud juba veebruari lõpus sotsiaalmeedias nägid. Nimelt levis veebruari viimasel nädalal Instagrami fännikontole postitatud foto Spearsist koos oma teismeliste poegadega, Sean Prestoni (15) ja Jayden Jamesiga (14).

Pilt oli suur hitt, kuna üldsuse ees üles kasvanud poisse pole viimastel aastatel avalikult näha olnud. Poisid elavad koos oma isa, Spearsi eksabikaasa Kevin Federline'iga.

Nüüd on Spears selle foto ka enda ametlikule Instagrami kontole lisanud! Popstaar avaldas ühes postituses sama foto kaks korda. Ühte neist oli ta ise töödelnud. 

«Hullumeelne, kuidas aeg lendab. Mu poisid on juba nii suured,» kirjutas Spears oma postituses ja jätkas, «iga ema jaoks on väga raske näha oma poisse nii kiiresti suureks kasvamas.»

Popstaar tõdes, et tal on väga vedanud, sest tema poisid on härrasmehed ja väga lahked: «Olen vist midagi õigesti teinud.»

Postituses avaldas Spears ka põhjuse, miks ta Sean Prestonist ja Jayden Jamesist oma sotsiaalmeediasse pilte ei postita. «Nad on sellises vanuses, kus nad tahavad oma identiteeti ise väljendada ja saan sellest täiesti aru. Aga ma nägin täiega vaeva, et seda ägedat pilditöötlust teha ja teate mis, nad lõpuks lubavad mul seda postitada!» rõõmustas Spears.

«Nüüd ma ei tunne, et ma olen välja jäetud,» ütles ta lisaks ja tegi nalja, et läheb nüüd tähistama. «Kurat, ägedad emad vist ei tee seda. Olgu, ma loen siis lihtsalt raamatut,» teatas Spears naljatades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles